Hovudside

Anbefalinger for Electronic Skadedyrkontroll

by Walther

Holde husholdning skadedyr i sjakk kan være en skikkelig utfordring, og det er viktig å vite hvilke alternativer. Gift og feller kan noen ganger være effektiv, men disse metodene har betydelige ulemper i form av sikkerhet og brukervennlighet. Elektronisk skadedyrbekjempelse kan være en bedre og mer effektivt alternativ for huseiere som trenger å sende bugs, mus og andre husholdnings skadedyr pakking.

Ultralyd Pest avstøtende


Ultralyd skadedyr repellents kan være en utmerket måte å holde mus og rotter ut av hjemmet. Disse enhetene avgir en lyd som er hørbar for mennesker, men svært ubehagelig å mus, rotter og andre husholdnings skadedyr. Lyden disse enhetene avgir er så ubehagelig for de gnagere ører at de bør snart være på vei tilbake utenfor. Det er viktig å huske på, men at disse enhetene ikke skiller mellom mus felt og gnagere du kan ha invitert inn i hjemmet ditt. Hvis din hjemme har hamstere, ørkenrotter eller andre gnagere kjæledyr, bør disse ultralyd pest repellents ikke brukes.

Elektronisk Sprayer


Gartnere er ofte plaget av skadedyr som hjelper seg selv til en gratis fest, og det kan være utfordrende å bli kvitt de snyltere. En av de mest effektive elektroniske skadedyr repellents for hagen er en enhet konstruert for å produsere en spray av vann når den utløses. Disse elektroniske enheter kan plasseres rundt omkretsen av hagen for å bli kvitt disse hage skadedyr, for eksempel kaniner og andre skadedyr, som vil raskt Scurry bort når truffet av en spray av vann under høyt trykk.

Elektromagnetisk Skadedyrkontroll


Elektromagnetiske skadedyrbekjempelse enhetene fungerer ved hjelp av strøm i ditt hjem for å skape et magnetfelt som vil frastøte mus, rotter og andre vanlige husholdning skadedyr. Disse elektroniske skadedyr repellents sende en skiftende signal gjennom husholdningen elektriske system, og at skiftende signal forvirrer nervesystemet av disse skadedyr og sender dem på vei. Disse enhetene vil ikke skade elektriske apparater i hjemmet, men som med ultralyd enheter, kan de føre til nød til hamstere, ørkenrotte og andre pocket kjæledyr.