Hovudside

Hvordan få en Pine Tree Fra en konglen

by Walther

Hvordan få en Pine Tree Fra en konglen

Økende en furu fra en kongle er mulig, men krever tålmodighet og tid. Kongle frø krever måneder med spiring tid, og suksess avhenger i stor grad av kvaliteten på frøene. Som med alle typer tre, jo flere frø plantet, jo større grad av suksess.

Bruksanvisning


Finn Trees


•  Finn en kvinnelig og mannlig furu. Den mannlige treet har mindre grønne kjegler som faller hvert år. De kvinnelige trær produsere mer vanlig furu kjegle vi er kjent med. Finn en mannlig tre i nærheten en kvinnelig treet å sikre at du bruker den samme utvalg av furu.

•  Samle frø kjegler fra den kvinnelige treet mellom september og november. Kongler ser ut som de har vekter før de åpner opp. Hver skala vil ha to frø. Frøene vil ha små vinger som gjør at frøet til å reise fra treet til bakken. Hvis du ønsker kjegler fra treet selv, må du vente til de er å snu brun eller begynner å åpne opp. Du kan også se deg rundt foten av treet for uåpnede eller nyåpnede kjegler.

•  Plukk opp kjegler fra bakken mens de fortsatt er fuktig. Vri nesten modne kongler fra treet ved hjelp av to fingre i bunnen av kjeglen. Vri enten venstre eller høyre til kjeglen spretter av. Plasser hentet kjegler i en bøtte.

Plukk Seeds


•  Tie strengen til spindelen av hver konus. Henge hver kjegle opp ned i et vindu som får mye sol. Tillate kjeglen tørke. Det vil begynne å åpne seg. Dette trinnet kan ta flere dager.

•  Løs åpnings kjegler. Sett en plate på et bord. Rist kjeglene opp ned for å løsne frøene. Undersøke kjegler, på jakt etter noen frø som ikke kom ut. Bruk pinsett for å få de gjenværende frø. Trekk frøene ut av sine vinger.

•  Sett bollen på telleren. Fyll bollen med vann. Plasser frøene i vannet. Frø som flyter har en god sjanse til å spire. Samle opp de flytende frø og sette dem på cookie ark. Tillate frøene til å tørke ut. Kast vann og ubrukte frø.

•  Oppbevar tørkede frø i smør kar ved hjelp av en lufttett lokk. Oppbevar beholderen på et kjølig tørt sted før i januar.

Plante frø


•  Fyll hver pott med plantejord. Bruk en pott per frø. Pottene bør være i området fra 3-tommers runder. Saplings skal bruke disse pottene til de når en fot høy. Vanne jorda før planting.

•  Hold frøet vertikalt med den spisse enden vendt ned. Dytte en 1-tommers hull i jorden med fingeren. Sette frø i hullet. Dekk frøet med skitt.

•  Opprettholde et fuktig jord så frøene spirer. Sette pottene i en solrik beliggenhet. Veksten vil vise i løpet av tre måneder. Rotere saplings daglig for å sikre jevn vekst på alle sider. Dette hindrer også skjev, som trær vil helle i sollyset når den ikke er rotert.

•  Klargjør en-fots saplings for planting i slutten av mars eller begynnelsen av april. Sette pottene utendørs så trærne blitt vant til temperaturendringer.

•  Dig hull dype nok til å sette potten i opp til toppen. Fjerne treet forsiktig fra potten og plassere den i bakken. Dekke over hullet med mulch og jord. Vanne jorda før det er fuktig.