Hovudside

Hjemmelaget Blanding å rense Mold i en dusj

by Walther

Plagsom dusj mold kan være vanskelig å fjerne, kort av soaking fliser og fugemasse i blekemiddel; men du har en kraftig alternativ ved hjelp av hjemmelagde ingredienser. Riktig rent mugg i dusjen ved hjelp av hjemmelaget concoction, en sterk stritter kratt pensel, en tannbørste og en ren fille. Ved blanding av forbindelser og kjemikalier, aldri kombinere blekemiddel med eddik, ammoniakk eller toalett bolle renere. Blande disse stoffene kan produsere giftige og potensielt dødelig røyk.

Mold Remover


Når mold og mugg har gjort et hjem i dusjen, må du fjerne det fort. Denne oppskriften er spesielt effektiv for bruk på fuger og fliser. Opprette en kraftig mold-busting formel ved å kombinere ½ kopp natron, 1/3 kopp ammoniakk, og ¼ kopp hvit eddik med 7 kopper vann. Kombiner blandingen i en stor bøtte, og hell det i en sprayflaske ved hjelp av en trakt. Spray blandingen direkte på mold og la det satt i ca fem minutter. Skrubb kraftig med en skurebørste eller en tannbørste hvis formen er i et stramt område. Skylleløsning med varmt vann. Gjenta ved behov.

Kombiner en del hydrogen peroxide med to deler vann i en sprayflaske for en hjemmelaget, ikke giftig mold-rensing alternativ. Spray løsningen på alle områder med mugg og la sette i en time. Lett skrubbe de områdene skyll. Gjenta om nødvendig.

En annen giftfri behandling er å treffe formen med rett eddik. Gni med skurebørste og skyll. Dersom mold og mugg flekker er spesielt sta, bland en del eddik med to deler Borax eller natron. Bruk din kratt pensel eller tannbørste for å fjerne flekker.

Mold Forebygging


Ønsker ikke mugg å danne i dusjen? Lag en blanding for å holde formen i sjakk. Raskt rengjøre dusjen etter hver bruker med et par spray av en alkohol og vann løsning. Bland 1/3 kopp teknisk sprit med en kopp vann i en sprayflaske. Oppbevar flasken i din dusj og spritz vegger, hjørner, gulv og dør etter at du dusjer, ingen skylling nødvendig. Løsningen vil forhindre at det dannes mugg.

Bruk en ukentlig dusj renere å holde dusj mold gratis. Kombinere 2 kopper varmt vann med ½ kopp eddik, 1 ss. oppvaskmiddel og 1 ss. Boraks. Spray blandingen i dusjen og bruke en skrubb børste og klut til å rengjøre vegger, gulv og inventar.

Et annet alternativ for å holde mugg unna og din dusj glitrende ren er å blande en kopp hvit eddik med 2 ss. generisk oppvaskmaskin skyllemiddel i en 32 oz. spray flaske. Når du legger inn skyllemiddel og eddik, fyll resten av flasken med vann. Spritz dusj daglig, kreves ingen skylling.