Hovudside

Sammensatte gjærsag Safety

by Walther

Sammensatte gjærsag Safety

Sammensatte gjæringssager trimme store boards for gulv, gjerder og andre områder. Med sin mektige kraft kommer potensiell fare. Et stort sagblad, potensiell granatsplinter, bruk av elektrisitet og andre potensielle farer lage sammensatte gjæringssager svært farlig. Behandler maskinen med hensyn. Ikke prøv noen "stunts" eller noe som kan trolig ende med noen kommer til legevakten.

Riktig klær


Ha på noen klesplagg som unødvendig henger utenfor kroppen kan bli fanget i sagbladet eller noen av dens bevegelige deler. Bruk tettsittende klær som er behagelig og ikke constrict kroppen. Lange halskjeder, klokker, armbånd og annet tilbehør bør tas av.

Sikkerhetsutstyr


Splinter kan kuttes i hvilken som helst del av kroppen. Det er derfor sikkerhetsutstyr bør brukes til enhver tid. Bære et par vernebriller. Vernebriller anbefales ikke fordi de ikke fullt skjerme øynene. Hansker skal brukes for å beskytte hendene. En støvmaske heldekkende munnen vil hindre at noe går i.

Arbeidsområde Safety


Sikre sagen til et arbeidsbord eller sørge for at det ikke vil flytte. Hvis sagen rister eller beveger seg selv den minste bit, vil det være farlig. Hvis sagen har monteringshull, skru den til arbeidsbordet. Hvis den ikke har monteringshull, klemme det ned.

Saw Sikkerhet


Inspiser bladet for eventuelle manglende tenner eller noen svinger. Hvis enten er utbredt i sagen, bladet må erstattes. Sjekk strømkabelen for eventuelle hull som er å utsette den interne ledninger. Hvis sagen er slått på mens interne ledninger er utsatt, kan det føre til elektrisk støt eller brann.

Under bruk


Pass på at ingen er i nærheten av sag under bruk. Mens kutte Hold fast materiale med en hånd mens du presser sagbladet gjennom den med den andre hånden. Kuttet på en middels hastighet. Går for fort eller sakte vil føre til en slurvete kutt.