Hovudside

Hvordan Senk Klor nivå i en Vinyl Pool

by Walther

Hvordan Senk Klor nivå i en Vinyl Pool

Klor er plassert i et basseng for å tjene som et desinfeksjonsmiddel. De enkleste måtene å redusere klornivået er å bare la det redusere på egen hånd eller ved delvis drenering bassenget og fylle den med friskt vann. Du kan også senke klornivået kjemisk med natriumtiosulfat, som er lett tilgjengelig på basseng butikker. Det er viktig å opprettholde riktig klornivå fordi det kan ødelegge bassenget kjemiske balanse og gjør det utrygt.

Bruksanvisning


•  Test bassengvannet med en kjemisk vann testing kit. Disse pakkene består ofte av kjemiske dråper som er plassert i små ampuller med vann fra bassenget. Fargen på vannet avslører hvis klornivået er for lavt eller to høy. Utfør testen med vann fra minst to ulike deler av vinyl basseng å sørge for at testen er nøyaktig for hele bassenget.

•  Bestem mengden av vann i bassenget. Antallet liter bestemmes ved å multiplisere den gjennomsnittlige dybde, bredde og lengde av bassenget sammen.

•  Bestem riktig mengde natriumtiosulfat å legge til bassenget for å senke klornivå. Mange pool eiere finne ut riktig mengde ved å spørre eksperten på sitt lokale basseng butikken, hvor de må gå uansett å kjøpe natriumtiosulfat. Du kan også bestemme mengden selv ved å bruke en av mange bord tilgjengelig på nettet.

•  Hell natriumtiosulfat i vannet som du gå langs kanten av bassenget.

•  La din pool system for å drive et par timer for å fordele natriumtiosulfat hele vannet.

•  Test vannet igjen for å være sikker på at bassenget har nå riktig klornivå.