Hovudside

Hvordan bruke en Bissell Proheat Pet 2X

by Walther

Bissell Proheat Pet 2X er en renseenhet egnet for bruk på tepper, møbeltrekk, trapper og bil interiør. Den Proheat bruker en innebygd varmeelement til å varme vann fra springen lagret i en spesiell tank blandet med en rengjøring formel mens produktet er i bruk. Enhetens funksjoner inkluderer en 12-row "Dual DirtLifter PowerBrush", en ledning lengde på 30 fot, en møbeltrekk-slangelengde på 9 meter og en 1-liters tank kapasitet.

Bruksanvisning


•  Løft håndtaket på toppen av vanntanken og fjerne tanken fra enheten. Løft sperren på baksiden av vanntanken og fjerne det øverste. Justere åpningen i vanntanken ved å banke på en vask eller badekar. Fyll vanntanken med varmt vann. Sett på toppen av tanken og senk låsen for å feste toppen på plass. Bruk håndtaket til å bære tanken tilbake til enheten. Sett på tanken i enheten, og senke håndtaket.

•  Grip formelen tank, som ligger på baksiden av enheten, og løft den ut. Skru av lokket på formelen tank. Hell nok vaske formelen inn i tanken for å nå indikatorlinjen. Sett på lokket og skru den på plass. Sett tanken inn i enheten.

•  Still rengjøring dial, ligger på håndtaket eller bak vanntanken, til innstillingen som best tilsvarer nivået av rengjøring gulvet krever. Lengst til venstre innstillingen er for det letteste nivået av rengjøring. Rengjøring intensitet øker når du flytter skiven til høyre. Still hjulet på toppen av vanntanken til "gulvrenhold" posisjon.

•  Koble enheten til en jordet stikkontakt i nærheten av stedet du ønsker å rengjøre. Sette kraft og varmeapparatet slår seg på toppen av enheten til "ON" posisjon og vent omtrent ett minutt før du fortsetter.

•  Hold nede avtrekkeren på enhetens håndtaket og flytt enheten i langsom, jevn slag frem og tilbake over området du ønsker å rengjøre. Slipp avtrekkeren og fortsette å flytte enheten frem og tilbake. Gjenta denne prosessen med å passere over området med enhetens trigger holdt, deretter løslatt, inntil vannet du ser blir trukket opp i enheten vises klart.

•  Slå av enheten og ta ut vanntanken fra enheten som før. Bære tanken til en vask og fjern toppen av tanken. Hell det skitne vannet ut av tanken gjennom åpningen i hjørnet av tanken. Fyll tanken med mer varmt vann hvis du ønsker å fortsette rengjøring. Sett på tanken i enheten. Du kan nå slå enheten på igjen hvis du ønsker å fortsette rengjøring eller returnere det til et lagringssted.