Hovudside

Hvordan å opprettholde Trees

by Walther

Hvordan å opprettholde Trees

Trær sikrer kjøling skygge om sommeren og en naturlig barriere mot vinteren vind. De gir mat, tømmer og brensel, og er viktig for å tilholdssted for fugler og annet dyreliv. Trær legge både penge- og estetisk verdi til våre hjem, men de krever stell og vedlikehold for å holde seg friske. Et godt ivaretatt treet kan leve i hundrevis av år.

Bruksanvisning


•  Inspiser trærne regelmessig. Se etter ødelagte grener eller noen tegn på traumer. Nøye se på stengler, blader og bagasjerommet for insekt angrep. Hvis overdreven insekter er til stede, og de er å skade treet, identifisere pest og behandle infeksjons umiddelbart. Aske borer og gran tre biller har drept millioner av trær på landsbasis.

•  Se etter tegn på næringsstoff eller fuktighet underskudd. Gulnede blader eller halte, usunn stengler og bladverk kan indikere en mangel på vann eller et behov for befruktning. Suge røttene av trærne i perioder med utvidet tørke.

•  beskjære trær som kreves for å fjerne syke eller ødelagte lemmer, og for å opprettholde den ønskede størrelse og form av treet. Blomstring treet bør beskjæres etter at blomstene har falmet.

•  Beskytt basen av treet fra gnager mus med et utvidbart plasttreet skjold. Tre beskyttende ringene er tilgjengelig på nettet eller på hjem og hage forsyne butikkene.

•  Støtte unge trær med staver og polstret linjer for å opprettholde en rett bagasjerommet. Fjern støttene når treet er 3 til 5 år gammel og vekstmønster er godt etablert.