Hovudside

Hva er en delt nivå Heating System?

by Walther

Hva er en delt nivå Heating System?

Når du bor i et multi-level huset, kan det være vanskelig å opprettholde en konstant temperatur hele. Ofte ett nivå av huset er ønsket temperatur, mens den andre er for varmt eller kaldt. En split-level varmesystem kan løse dette.

Identifikasjon


En split-level eller multi-level hjem har mer enn ett nivå, ofte gjør det vanskelig å opprettholde en jevn temperatur i hele hjemmet. Det finnes flere løsninger på varmesystemer å overvinne dette. Som har to termostater kan la temperaturen justeres hensiktsmessig for hver sone av huset. Ved hjelp av gulvvarmesystemer kan gi rom for hvert rom som skal varmes opp på riktig måte, avhengig av behov.

Fordeler


Split-level varmesystemer kan være mer kostnadseffektivt. I stedet for å måtte kjøre en tradisjonell varmesystem høyere for å varme opp andre nivåer av huset, er hver enkelt kontrolleres individuelt. Også, for å spare penger, kan du stille inn temperaturen lavere for de delene av huset som ikke er okkupert så ofte.

Bekymringer


Fordi du ikke bruker en eneste varmesystem, vil er det en høyere pris opp foran for å kjøpe utstyret og har det installert. Avhengig av utstyret valgt, kan dette også innebære en renovering for å legge til kanaler og håndtere elektriske systemer.