Hovudside

Hvordan Bleach Whites med hydrogenperoksid

by Walther

Hvordan Bleach Whites med hydrogenperoksid

Hvis du er ute etter et alternativ for klor, ser ikke lenger enn medisinskapet. Den lille brune flaske hydrogenperoksid er ikke bare brukes til å bidra til å helbrede kutt, det kan også bidra til å holde hvite hvit også. Bleking hvite med hydrogenperoksid i stedet for tradisjonelle blekemidler krever ikke noe ekstra arbeid. Vask klærne som vanlig - vedta noen gode vaskeri vaner om nødvendig - og du bør være i stand til å holde hvite hvitt.

Bruksanvisning


•  Fyll vaskemaskinen med varmt vann. Les omsorgs koder for eksakte vanntemperatur anbefalinger for dine spesielle elementer. Varmt vann holder hvite hvitere enn å vaske dem i varmt eller kaldt vann.

•  Legg en passende mengde vaskemiddel for størrelsen belastningen du vasker og senk klærne i vannet. Tilsett mer vann om nødvendig. Bruke mindre vaskemiddel enn anbefalt på etiketten vil resultere i gråere, dingier hvite over tid.

•  Hell 1 kopp hydrogen peroxide i blekemiddel dispenser av vaskemaskinen. Hvis maskinen din ikke har en dispenser, tilsett hydrogen peroxide sammen med vaskemiddel etter at maskinen fylles opp med vann.

•  Lukk vaskemaskin lokket og vaske og tørke den hvite tøyet som normalt.