Hjem tiltak for å hindre seng Bugs


Hjem tiltak for å hindre seng Bugs

Antall seng bug infestations i USA og Europa er på klatre på grunn av klimaendringer og populariteten til internasjonal fritids- og forretningsreiser. Bed bugs, som hekker i soverom og andre oppholdsrom, kommer ut om natten for å mate på blod av sovende mennesker og dyr. Når etablert i hjemmet, kan bed bugs være vanskelig å utrydde permanent. De fleste boligeiere og leietakere bruke kjemiske insektmidler eller profesjonelle skadedyr kontrollere for å forhindre og eliminere bed bugs. Hjem rettsmidler tilby et alternativ til insektmidler.

Utvendig Heat Treatment


Temperaturer over 110 grader Fahrenheit drepe veggedyr umiddelbart. En effektiv hjem rette for å forebygge eller utrydde bed bug infestations er å boksen opp alle berørt sengetøy eller klær i en lukkbar, plast kasse og la den i bagasjerommet på en bil. La bilen i fullt sollys for en hel dag. I varmt klima, kan du også la madrasser, sengerammer og andre møbler ute i fullt sollys for å drepe eventuelle veggedyr bolig inne.

Interiøret Heat Treatment


Vasking og tørking klær og sengetøy på en høy temperatur vil ødelegge veggedyr. Dette er spesielt nyttig hvis du har vært på ferie og bekymre deg for at du kan ha plukket opp veggedyr i klær. Varm damp behandlinger med en bærbar damp renere kan også drepe seng bug egg på madrasser, hindrer et bredere angrep. Å behandle et helt rom for bed bugs, plassere flere kraftige bærbare varmeovner inne i rommet og slå dem opp til den høyeste temperaturinnstilling i flere timer. Prøv å forsegle alle sprekker og hull i rommet, særlig langs bunnen av vegger og rundt elektriske kontakter for å forhindre bed bugs fra flykter.

Kiselgur


Distribuere naturlig kiselgur mot veggedyr som en giftfri forebyggende tiltak. Kiselgur er laget av små, skarpe skall og bergartsfragmenter. Disse holder deg til sengen bug harde ytre dekker og gradvis gni det bort. Dette tørker sengen bug og til slutt dreper den. Dryss kiselgur rundt seng rammer, møbler, vegger og andre revner og sprekker som kan havnen seng bug reir. Bruker aldri jorden direkte på sengetøy eller madrasser, fordi det kan irritere huden.

Red Flannel


En uvanlig hjem rette for bed bug forebygging og kontroll er å kjøle påvirket rommet ved å slå av all varme og åpne vinduer. Vikle et rødt ansikt klut rundt en lomme oppvarming pad og la dette i midten av rommet. Scatter bønne blader eller pulver laget av en knust jern supplement pille på ansikt klut. Plasser en bakrus kur tablett på en fuktig svamp en kort avstand fra ansiktsklut. Bakrus kur tablett sakte frigjør karbondioksid og dette, sammen med aroma fra bønne blader og jern pille og varmen fra varmet flanell, tiltrekker veggedyr. La dette over natten, og deretter drepe bugs og kast flanell i morgen.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler