Hovudside

Snø Fountains Cherry Tree Care

by Walther

Når du er i full blomst, er de brusende grener av Snø Fountains gråtende kirsebær (Prunus x Snofozam) dekket av hvite blomster som trekker kolibrier og sommerfugler til hagen. Dette mangfoldet er også solgt under navnet Hvite Fountain.

Størrelse


Snø Fountains gråtende kirsebær er en "produsert" treet, med brusende tre øverste podet på en fem-fots standard, oppreist trunk del. Treet modnes til 12 meter høye og brede, og stilkene gren gjentatte ganger som de glir mot bakken.

Attributter


I tillegg til den prangende våren skjerm, snø Fountains kirsebær har rød og sort frukt senere i sesongen; frukten er dekorativ, men uspiselig. I høst, slår løvverk oransje, gul og rød.

Omsorg


Disse kirsebærtrær vokser best i full sol, i et område med god luftsirkulasjon. Fjern alle suckers som vokser opp fra røttene. Snø Fountains trenger fuktig, men godt drenert jord og er hardfør i US Department of Agriculture plantesoner 5 til 8.

Skadedyr og sykdommer


Ohio State University hjemmeside bemerker at Snø Fountains er underlagt de samme skadedyr og sykdommer som gråt higan kirsebær. Dårlig luftsirkulasjon oppfordrer brun råte blomstre sykdom på planter og sopp blad flekker. Japansk biller liker å mate på bladverket.