Hovudside

Electric Termostat Feilsøking

by Walther

Electric Termostat Feilsøking

Elektriske termostater er en vanlig funksjon i mange hjem og bedrifter og kontrollere de primære varme- og kjøleelementer, herunder snu varme eller kjøling av eller på, som opererer viften, øke eller redusere temperaturen, og selv programmere varme eller kjøling for bestemte dager og tider. Mens de fleste termostater fungerer godt og har lite problemer, kan brukere av og til får problemer med sine elektriske termostater. Utføre noen feilsøkingstrinn kan hjelpe presisere problemet og tilby potensielle resolusjoner.

Bruksanvisning


•  Kontroller ovnen og / eller klimaanlegget er koblet til et strømforsyningen hvis termostaten ikke ser ut til å kontrollere temperaturen i det hele tatt. Tilbakestill den lokale sikringen om nødvendig. Finn strømbryteren, som ligger nær aggregatet, og sørge for at den er satt til "On".

•  Åpne batterirommet på termostaten hvis enheten bruker batterier og ikke på riktig måte. Ta ut de gamle batteriene og sett inn nye AA eller AAA litiumbatterier. Plasser den flate enden av hvert batteri mot fjæren i batterirommet og skyv batteriet inn til sikker. Lukk batterirommet.

•  Åpne tilgangspanelet på termostaten og børst lett interiøret med en liten, myk børste for å fjerne skitt hvis termostaten ikke styrer oppvarming eller kjøling som forventet. Undersøke hullet bak termostaten installasjon. Hvis hullet er svært store, kan trekk påvirke driften av termostaten. Plassere noen isolasjon inne i hullet og dekk med et stort stykke tape.

•  Finn anticipator, som er en liten metall-kategorien ligger foran en trykt skala. Skyv anticipator i begge retninger for å tilbakestille termostaten.

•  Øk innstilt temperatur hvis termostaten ikke synes å være økende varmen nok og redusere den innstilte temperaturen hvis luften synes ikke kult nok. Tillate opptil en time for temperaturen å fullt endres.

•  Kontakt en autorisert servicetekniker hvis problemet vedvarer.