Hovudside

Hvordan legge til Kjemikalier til Intex Pools

by Walther

Siden Intex anbefaler å bruke kjemikalier i de fleste av sine bassenger for å opprettholde sikker, klart vann, må du lære å bruke disse kjemikaliene. Basseng kjemikalier er tilgjengelig fra din pool forhandler samt lokale bassenget forsyning detaljister. De kjemiske kravene til Intex bassenget vil variere med de forhold samt din region. Intex gir noen retningslinjer for hvordan å legge kjemikalier når du finne ut hva kjemikalier for å bruke, hvor mye du skal bruke og når man skal bruke dem.

Bruksanvisning


•  Utfør en kjemisk test to til tre ganger i uken ved hjelp av en test kit. De fleste pool-produsenter anbefaler å sikte på en pH mellom 7,2 og 7,9. Følg instruksjonene som følger med testen for å finne ut hvordan å fullføre testen. De fleste tester krever at du legger til et visst antall dråper av bassengvannet til en strimmel. Det vil indikere pH, så vel som klor, alkalitet og syreinnholdet i bassengvannet.

•  Påfør kjemiske behandlingsprodukter basert på resultatene av pH test og utseendet på din vann. Alger og vann som blir svart, blå, brun, melkeaktig eller klart indikerer at vannet krever behandling. Rådfør deg med basseng forhandler eller bassenget forsyning butikken som til mengden av kjemikalier for å søke basert på din pool behov.

•  Løs opp granulære eller tablett klor kjemikalier i en bøtte med vann før du legger til bassenget for å beskytte Intex bassenget er vinyl liner.

•  Legg ulike typer kjemikalier separat. Fullstendig å oppløse en kjemikalie i vannet før tilsetning av et annet kjemikalie til vannet.