Hovudside

Feilsøking Tempstar Furnace Problemer

by Walther

Feilsøking Tempstar Furnace Problemer

Furnace Produserer Ingen Heat


Hvis ovnen produserer ingen varme, er det ikke sannsynlig at det er et problem med varmeelementet så mye som det er et problem med sine supplerende systemer. Tempstar ovner er vanligvis gassdrevne modeller, selv om de er avhengige av elektroniske regulatorer for å sikre at de fungerer ordentlig. Disse regulatorer er vanligvis på feil. Først må du kontrollere at ovnen mottar strøm og at sikringene ikke har blitt utløst. I eldre hus, må du kanskje sjekke sikringsboksen og erstatte den gamle sikringen. Kontroller at ventilen fôring ovnen med propan eller naturgass er åpen og sørge for at pilotflammen ikke har gått ut. Hvis alle disse tingene fungerer som de skal, er termostaten å klandre. Sørg for at det er i "varme" modus og sette den til en temperatur over rommets nåværende temperatur. Hvis ovnen ikke slår seg på, er termostaten ødelagt og må repareres av en Tempstar ovn produktstøtte representant.

Furnace Slår av og på ofte


Hvis ovnen kommer av og på for ofte, er det fordi den har til å arbeide for hardt for å opprettholde hjemmet temperatur. Dette kan være fordi ovn luftfilteret er skittent, hindrer tilstrekkelig varm luft passerer gjennom og oppvarming av hjemmet. Se på filteret. Hvis det er misfarget på noen måte, må den byttes ut. Den varme luften fra ovnen kanskje ikke får til resten av huset på grunn av viftemotoren. Det er egentlig en stor vifte satt inn i toppen av ovnen og får energi til å slå fra en vifte belte. Viften bør oljes først; vil det være oljeinduksjons porter på utsiden av ovnen. Viftereimen skal inspiseres; pass på at det ikke er frynsete, den har god spenning, og det har ikke hoppet sine stenger. Dersom slike problem eksisterer, bør beltet skiftes umiddelbart.

Furnace Gjør Odd Noises


Det er tre lyder som ikke er vanlig for en Tempstar ovn. En skingrende hvin kan være et resultat av dårlig oljet lagere og blåser motor er viftereimen sklir. Viftereimen skal strammes og lett olje strømmet inn i Tempstar ovn olje induksjon porter. Skulle ovnen gjør en buldrende lyd når gassbrennerne er slått på, betyr det at brenneren er skitne fra karbon innskudd og bør fjernes og rengjøres. Hvis ovnen gjør en buldrende lyd når brennerne er slått av, betyr det at pilotflammen brenner for varmt. Mengden av drivstoff til pilot lys bør reduseres inntil rumlingen går unna.