Hovudside

Boble Løsning for Hot Tubs

by Walther

Boble Løsning for Hot Tubs

Den milde massasje av jets og den dampende vann av badestamp kan slappe kroppen din og sette deg rolig, men hvis vannet ikke er rent, er det ikke på langt nær så innbydende. Hvis din badestamp er bobler, ita € ™ s naturlig. Strålene gjøre vannet synes å boble. Men hvis karet ser mer ut som en boble bad, så er det et problem. Skummende bobler i en badestamp indikerer et problem med vanninnhold eller kjemi, og det må fikses for å holde badestamp fungerer og vann sanitær.

Hårprodukter og Kremer


Mange hygiene og kosmetiske produkter kan føre til skummende bobler i din badestamp. Bruken av sjampo, potions, hårspray, hårgelé, deodorant og diverse andre kropps og hår produkter kan reagere med churning varmt vann og vannet tåkete og forårsake overflate skumming. For å forhindre denne typen boblende, dusj før bruk av badet og avstå fra bruk av disse produktene før etter du er ferdig med din badestamp suge.

Vaskemiddel


Badedrakt kan faktisk være den skyldige av sprudlende badestamper. Når du vasker badedrakt med vaskemiddel for å rense den og gjøre den lukter godt, er du faktisk lage et problem for din badestamp. Vaskemiddelet som doesnâ € ™ t skylle helt ut kunne komme ut i badestampen og danner bobler og skum. For å bøte på dette, vaske badedrakt en ekstra tid uten vaskemiddel for å skylle den ren før bruk av badet.

Super Sanitation eller skumkontroll


Det er to måter å bøte på en badestamp som er blitt skummende eller sprudlende uten å måtte tømme hele karet. En midlertidig løsning er å dekke opp problemet med en skumkontrollmiddel solgt til basseng og spa forsyne butikkene. Dette stoffet vil redusere foaminess og boblende men problemet kan returnere når stoffet forsvinner. Jo bedre måte er å super-rense vann. Dette krever tilsetning av store mengder av klor eller brom til vannet for å brenne ut alt av såpevann midler eller andre urenheter som forårsaker den sprudlende problem. Det anbefales ikke at du får i boblebadet når du utfører denne metoden, og vente til nivåer tilbake til normalt nivå.

Vann og Filter


Hver gang kjemikalier er lagt til vann eller såpeurenheter blir introdusert mengden av totalt oppløste faste stoffer går opp i badestampen. Dette er også kjent som TDS. Dette nivået stiger kontinuerlig uavhengig av hvilke metoder som brukes for å hindre bobler. Den eneste måten å redusere TDS er å tømme alt vannet fra badestampen og rengjør eller skift ut filteret. Utføre denne oppgaven om hver 90. dag bør holde vannet i god stand med normal bruk.