Hovudside

Vedlikehold Planlegging Ideer

by Walther

Fra å opprettholde våre organer for å opprettholde våre biler, de fleste alt i våre liv krever regelmessig vedlikehold for å holde ting knirkefritt. I noen tilfeller, den vanskeligste delen av å sikre alt får den oppmerksomheten det krever er å finne en måte å passe disse vedlikeholdskrav i våre ofte travle hverdag. Med litt nøye planlegging og strategi, lage en master vedlikeholdsplan kan bidra til å holde ting knirkefritt ved å gi ditt liv og hjem regelmessig vedlikehold som den trenger.

Lag en Master Plan


For å skape en vellykket vedlikeholdsplan, lage en liste over alt som krever regelmessig vedlikehold i livet ditt. Dette kan omfatte alt fra årlige helse eksamener til regelmessig vedlikehold av husholdningsapparater. Kjøretøyer, klimaanlegg og ovn enheter, omsorg for en septiktank og utfører vedlikehold på din personlige datamaskin er bare noen få eksempler på ting som trenger rutine omsorg for å fungere optimalt.

Lag en månedlig Sjekkliste


Lag en månedlig sjekkliste bryte ned vedlikeholdsoppgaver etter måned eller sesong. Noen foretrekker å bruke en planlegging program på datamaskinen sin, mens andre synes at en enkel avtale bok eller kalender som fungerer best. Hold sjekkliste på et sted du kan enkelt få tilgang til og se regelmessig, noe som gjør det lettere å holde tritt med planlagte oppgaver.

Tidsplan For offseason


Hvis du noen gang har prøvd å få klimaanlegget reparatør ut til ditt hjem i midten av sommeren, har du sannsynligvis allerede vet at det er noen ganger vanskelig å planlegge avtaler for enkelte oppgaver i høysesonger. Planlegge vedlikehold for sesong apparater under offseason vil vanligvis gjøre det lettere å få time når det er mer praktisk for deg. Leverandører kan også tilby en rabatt på tjenesten.

Tidsplan på fridager


Selv om det ikke kan være morsomt å tilbringe dagen på å ta vare på avtaler og utføre husholdning vedlikehold, planlegging av slike avtaler og oppgaver på dagen av er en måte å garantere at du er tilgjengelig for ork. Videre er det ofte lettere å få en avtale med en profesjonell servicebedrift i vanlig ukedag arbeidstid enn det er etter arbeidstid eller i helgene.