Hovudside

Hvordan å retusjere Stained Skap

by Walther

Hvordan å retusjere Stained Skap

Skap har en viktig funksjon i ditt hjem fordi de lar deg lagre en rekke elementer, holde dem trygge og ut av veien til du trenger å bruke dem. Imidlertid kan skap i hjemmet ditt også være vakker. Å holde farget skap ser stor, kan det hende du trenger å røre opp flekken på anledningen. Flekken ikke bare gjør skap ser attraktivt, men det også beskytter treverket under.

Bruksanvisning


•  Sand ned de områdene som trenger å bli rørt opp. I ekstreme tilfeller kan det være nødvendig å sand ned en hele kabinettet. Sand med 220-sandpapir for de beste resultatene.

•  Tørk av skapene etter at du er ferdig med sliping for å fjerne eventuelle tre rester og rester.

•  Bruk en touch-up penn til å fylle eventuelle skadede områder av skapene. Velg en farge som matcher den flekken på skap så tett som mulig.

•  Påfør flekken til de områdene du slipt ned, med en myk børste. Bruk den opprinnelige fargen på flekken eller en som er så nært som du kan finne.

•  La første strøk av flekken for å tørke. Se over skap nøye. Hvis du føler det rørte opp området ikke helt samsvarer med resten av skapene, påfør et lag. Fortsett denne prosessen til du er fornøyd med den resulterende flekken farge.