Hovudside

Hvordan Endre Belt på en Eureka Sann Clean Vacuum

by Walther

Eureka Sann Clean støvsuger har en side-sug design. Konstruksjonen innebærer at beltet som spinner børstevalsen er plassert på høyre side av rengjøringshodet, på motsatt side av inntaksseksjonen. Beltet kan bli slitt etter bruk, får den til å skli på børstevalsen og / eller motor drivaksel. Hvis venstre i forfall, vil beltet til slutt bryte og kan bli sugd inn i Eureka motor. Unngå risiko for skade på vakuum og sikre effektiv rengjøring ved å erstatte en slitt Eureka Sann Clean vakuum belte på den tidligste tegn på slitasje.

Bruksanvisning


•  Trekk ut Eureka støvsuger. Trykk på håndtaket utløserspaken plassert på baksiden venstre side av vakuum rengjøringshode. Lå Eureka håndtak flatt på gulvet.

•  Fjern de to skruene som holder plastmunnstykket dekselet på plass med en Phillips-skrutrekker. Løft plastdekselet fra rengjøringshodet å avsløre børstevalsen og belte.

•  Løft børstevalsen fra rengjøringshodet. Rullen har to plaststykker på hver side som sitter i sporene i hver ende av munnstykket.

•  Fjern beltet fra motorens drivaksel er plassert på høyre side av rengjøringshodet. Skyv beltet fra børsten roll, og sett den til side.

•  Plasser den nye beltet på motordrivaksel. Skyver den motsatte ende av beltet i løpet av børstevalsen og hviler det på den delen av valsen som tidligere var okkupert av det forbrukte båndet. Bytt ut de to plast brikker på hver ende av børstevalsen inn i sporene på sidene av munnstykket.

•  Plasser plast hodet dekke tilbake over Eureka er rengjøring hodet, og skru inn de to skruene med en skrutrekker.

•  Koble Eureka Sann Clean vakuum i stikkontakten. Slå enheten over slik at bunnen av rengjøringshodet vender oppover. Nå rundt til baksiden av rengjøringshodet og trykk på strømbryteren. Kontroller at børstevalsen er spinning, som betegner en vellykket belte erstatning.