Hovudside

Mine Nye Hydrangea Blomster Turn Brown på forsommeren

by Walther

Mine Nye Hydrangea Blomster Turn Brown på forsommeren

Hortensia er sørlige planter, og de gjør det bra i de fuktige forholdene de finner i sørøst, med moderate vintre og relativt solrike somre. Disse busker kan vokse til 20 fot i noen sorter, og de lykkes best for gartnere som tilbyr den rette blandingen av forholdene. Hortensia blomstringen varierer etter sorten, og alltid krever riktig omsorgsnivå.

Varianter


Hortensia vokse i arborescens, macrophylla og panicle varianter, med de mer vanlige navnene på mophead, Lacecap, panicle og Peegee hortensia. Ulike hortensia varianter har ulike vekstmønstre, inkludert blomstrende tid og varighet, så det er en god idé for gartnere å vite hva slags hortensia de har.

Vekstsesongen


Peegee hyrdangeas eller paniculatas, blomstrer fra mai til juni. Disse plantene kan miste deres blomstrer tidlig av naturlige årsaker. Panicle hortensia blomstrer senere og bør opprettholde blomstrer gjennom sommeren, mens macrophylla hortensia blomstrer fra mai til begynnelsen av juli, så mister deres blomstrer.

Beliggenhet


Hortensia som slår brun tidlig og gå mot sine naturlige vekstsesonger kan ha andre problemer. Vokse hortensia i nettsteder som gir dem delvis eller filtrert sol, som for mye lyse sol brenner både blader og blomster. Sørg for at dine hortensia få god drenering til alle tider, som sitter vann fører til rot råte, og forårsaker planter til å kaste både blader og blomster.

Omsorg


Hortensia krever spesifikke forhold for å opprettholde sine blomster til hele vekstsesongen og kan miste den blomstrer hvis de ikke får riktig omsorgsnivå. Plante hortensia i en blanding av naturlig jord og organisk kompost for å garantere både ernæring og drenering. Vanne plantene med 4 til 5 inches av vann per uke. The University of Georgia bemerker at hortensia gjør best med 8-8-8 eller 10-10-10 gjødsel søkt tre ganger hver sommer. Mangel på vann eller ernæring kan føre buskene for å slippe sine blader og blomster.