Hovudside

Hvordan Plant White Pine Seedlings

by Walther

Sykdommer, skogbranner, vind stormer, kommersiell hogst og skadedyr har hatt en negativ innvirkning på den hvite furu befolkningen. Dette gjør det viktig å plante og holde liv i dem i større antall. Hvite furutrær trenger beskyttelse fra hjort, insekter og andre planter som kan folkemengden dem ut mens de er unge. Ifølge quetico Superior Foundation, bare om lag 25 prosent av hvite furu frøplanter gjøre det til forfall.

Bruksanvisning


•  Velg et område der jordsmonnet er rikt på mineraler. Grave en liten hel dypt nok til å romme frøplante røtter. Hullet bør ikke være mye større enn treet, men må være dyp nok til at røttene ikke trenger å bøye i det hele tatt.

•  Plasser frøplante i hullet. Hvis du plante en frøplante med røtter er i en plugg, forsiktig tamp pluggen inn i hullet et par ganger for å være sikker på at det ikke er luft mellom pluggen og jord.

•  Place jord tilbake i hullet rundt frøplante til jord når linjen på stammen hvor jordsmonnet var før frøplante ble transplantert. Grundig vanne frøplante.