Hovudside

Hvordan lage Billige Jord for Drivhus Planter

by Walther

Hvordan lage Billige Jord for Drivhus Planter

Et drivhus er en bygning som er laget med et glasstak og vanligvis glassvegger. Plast brukes også --- det må være en gjennomsiktig materiale. Solstråling varmer opp bygningen som solen skinner gjennom veggene for å varme planter og jord. Drivhus er ideelt for planter, blomster og selv edibles som ikke trives i kaldt vær. Plantene kan dyrkes i drivhus og transplantert utenfor når været varmes opp. Drivhus jordsmonn er rike på sporelementer, med balansert pH og EC nivåer. Billige jord kan bli gjort hjemme for å imøtekomme dine plante voksende behov.

Bruksanvisning


En blanding opp tre deler av organisk materiale. Velg mellom torv, humus eller sagflis. Legg inn en del sand, vermikulitt eller perlitt. Dette billig jord blanding er best for de fleste plantetyper.

•  Bland sammen i en trillebår en blanding av 4 deler organisk materiale og en del sand, vermikulitt eller perlitt. For maksimal nytte, sørg for en del av det organiske materialet er bladjord. Denne jorden er ideell for syre-elskende planter.

•  Bruk denne blandingen av jord for kaktus, sukkulenter og andre klima planter som trenger god drenering jord. Bland 3 deler av organisk materiale med 2 deler sand --- hjelp av fin grus for en del av sanden.

•  Plasser to deler av organisk materiale og en del sand, vermikulitt eller perlite i små terrakotta-potter for voksende nylig stiklinger av klima planter.

•  Plant tropisk kaktus, noen orkideer og de ​​fleste bromeliads i en blanding av tre deler bjeffe chips, en del organisk materiale og en del sand, perlite eller vermikulitt.

Tips og advarsler


  • Tidsbestemt og kontrollert frigjøring gjødsel blandes direkte inn i jord for maksimal effekt og komfort.
  • I blande opp billige jord, sørg for å blande i riktige proporsjoner av hvert materiale for maksimale resultater.