Hovudside

Slik Care for en Potted Boston Fern

by Walther

Gjort populært i løpet av viktoriansk tid, Boston bregner er en sikker-brann alternativ for innendørs gartnere på alle ferdighetsnivåer. En lett-å-vokse, rikt teksturert potteplante, Boston bregner nåde alle rom i huset, om innredningen er moderne eller tradisjonell. Mens de er innfødt til Sør-Amerika, Australia og Sør-Asia --- og trives i tempererte utendørs klima --- er potte Boston bregner anerkjent som en virkelig amerikansk innendørs innredning tradisjon. De kan dyrkes i små eller store potter skalert til størrelsen på sine omgivelser, og vise beste på en pidestall eller hengende i øyehøyde. Deres vitenskapelige navnet er Nephrolepsis exaltata 'Bostoniensis'.

Bruksanvisning


Slik Care for en Potted Boston Fern


•  Fra en barnehage, velge en sunn plante som er en dyp grønn, har til og med vekst på alle sider, viser få tørket blader, og har ingen tegn til gulning. Hvis potten er visuelt akseptabelt, er det ikke nødvendig å re-pot anlegget. Ellers, re-pot bregne i en lett pott som er mer overfladisk enn dyp.

•  Finn Boston bregne hvor det vil bli enda, indirekte lys, bort fra innendørs varmeventiler eller trekk fra dører. Ideelt sett bør plasseringen holdes under 80 grader året rundt.

•  Hold Boston bregne godt hydrert, vanning det en gang eller to ganger i uken, avhengig av innendørs luftfuktighet. Sette vannet på bregne to ganger, slik at det å renne begge ganger. En god måte å vanne det er å plassere den i dusjen eller synke hvor det kan bli en jevn strø og kan renne fritt. Bruke flaskevann en gang i måneden for å spyle salter. I tillegg til regelmessig vanning, spray bregne hver to til tre dager med en lett mister. Boston bregner trives på fuktighet.

•  regelmessig trim tørre, ødelagte eller gule blader med en skarp saks for å fremme ny vekst og for å opprettholde Boston bregne grasiøs form. Fronds uncurl direkte fra jord, så bregne bør aldri få "leggy".

Tips og advarsler


  • Når riktig omsorg for, kan Boston bregner leve i flere tiår, og vil vokse til å passe størrelsen på beholderen.