Hovudside

Hvordan Cut Above Ground trerøtter på Pine Trees

by Walther

Hvordan Cut Above Ground trerøtter på Pine Trees

Furutrær er majestetiske tilskudd til hjemme landskap, høye langt over boliger og gir skygge og vilt liv hjem. Den ekspansive rotsystem av furutrær kan bli et problem i driv måter, avløp og hjem fundament. Ofte røttene kan vokse opp klemmer matjord, øker fare. Kutte røttene er en ganske grei prosess. Problemet med å kutte furu trerøtter er du kan hindre treets evne til å absorbere vann og næringsstoffer, svekke det mot sykdom eller sterke vinder.

Bruksanvisning


•  Gå gjennom området der furu trerøtter utgjøre et problem. Vurdere hvor mange røtter vil bli berørt og hva risikoen kan være til treet etter amputere røttene. Hvis du er usikker på om risikoen, ta kontakt med en arborist for å finne den beste løsningen.

•  Grav rundt røttene du vil kutte. Grave området nærmest stammen der roten kommer ut av bakken. Løsne jord nok til å gi plass for sagen.

•  Så røttene av så nær trestammen som mulig. Jo renere kutt, jo mer sannsynlig roten helbrede, holde treet sunt.

Tips og advarsler


  • Rett kutt så roten er "oppfordret" til å vokse ned ikke opp når det er mulig. Dette krever saging det fra et område der roten er fortsatt på vei ned.
  • Hvis du trenger å fjerne mange røtter, kan det være bedre å fjerne hele treet eller se på en annen landskaps alternativ. Kutte for mange røtter kan drepe treet som gjør det lett for å falle over i kraftig vind.