Hovudside

Omsorg for Elephant Trees

by Walther

Elefant trær er en sjelden del av den større tropisk plante familie Torchwood, som er ett faktum som gjør dem så uvanlig. Disse trærne er funnet i ørkenen i California, Arizona og nordvest Mexico, som ikke er klimaet man kunne forvente. Deres navn kommer fra formen på stammen og lemmer, som er tilsvarende elefant føtter og badebukser. Hvis du tilfeldigvis er i en posisjon til å ta vare på en, er det lite som gjøres for å opprettholde den.

Bruksanvisning


•  Se etter tegn på vann behov, for eksempel plante slippe sine blader. Vann ikke mer enn en gang i uken for å dempe jorden til en dybde på 2 eller 3 inches, men det vil gjøre det bra med vann annenhver uke.

•  Dekk elefant treet med en plast eller burlap ark hvis ekstremt kaldt vær er spådd. Busken er vant til noen nighttime kaldt, men ikke holder seg godt til frysing temperaturer over lange perioder. Dersom treet er høy, utendørs elektriske ovner koblet til en generator kan hjelpe.

•  Plant i lignende jord hvis elefanten treet må flyttes. Flytt treet mens den er liten og lett å grave opp.

•  Trim ut døde lemmer med et tre trimmer. Så dem av i nærheten av stammen. Hvis du har omsorg for en yngre plante, klipp beskjæring eller beskjæring bør nok.