Hovudside

Hvordan å holde seg unna Snakes i Florida

by Walther

Hvordan å holde seg unna Snakes i Florida

Du kan unngå møter med slanger i Florida ved å ta enkle grep for å gjøre huset og hagen mindre attraktiv for disse skapningene. Hvis du støter på en slange, la det være. Slangen er nok mer redd enn deg og vil ikke angripe mindre provosert eller overrasket. De fleste Florida slanger er nonvenomous og faktisk spille en positiv rolle i å holde nede gnager og skadedyr populasjoner.

Bruksanvisning


•  Gjør hagen din slange-bevis ved å fjerne steder der slanger liker å skjule. Trim tykk buskas bort fra huset, bli kvitt rock hauger og sette veden på en hevet stativ i stedet for å stable den på bakken. Bli kvitt noen stabler av trelast eller metallplater i nærheten av huset. Slanger liker å gjemme seg i skjulte steder mens de venter på sitt neste måltid for å passere. Holde gresset klippes kort slik at du kan se hva du tråkke på. Også, slanger som langt gress fordi det gir dekning og de kan jakte på frosker, øgler og store insekter.

•  Seal opp noen hull i huset ditt som kan gi adgang for slanger. Vær spesielt oppmerksom på hull under dører, hull i vinduet skjermer, mellomrom mellom veggen og stiftelsen og avløpsrør som åpner i ditt hjem.

•  Hold nede gnager befolkningen i og rundt huset ditt. Hvis en slange ikke kan finne et måltid rundt hjemmet ditt, vil det gå videre til bedre jaktmarker. Ikke la kjæledyr eller menneskemat avdekket, og sørge for at rotter og mus kan ikke komme inn i din mulch haug eller kompost bin. Hvis du har en fugl som mater, flytt den vekk fra huset, og bare mate fugler i høst og vinter når det er lite mat.

•  Installer gjerder langs kantene av dammer og innsjøer for å holde barn og kjæledyr unna. Disse våtmarksområder tiltrekke slanger grunn av frosker og andre byttedyr som trives der. Du kan også installere en lav "snake barriere" gjerde langs våtmarks og skogområder å avskrekke slanger. Dette alternativet kan være dyrt, og bør bare brukes når andre metoder er ikke nok.

•  Lær å fortelle forskjellen mellom giftige og nonvenomous slanger. De fleste slanger er ikke giftig og utgjør ingen trussel mot mennesker. Faktisk nonvenomous slanger holde gnager befolkningen ned og gjøre hagen mindre attraktiv for andre slanger. Du kan finne en online guide til Florida slanger på Florida Museum of Natural History nettsted.

•  Stay varsling når du er utendørs. Unngå å tråkke på steder som du ikke kan se, for eksempel lange flekker av gress, og tråkke på toppen av tømmer i stedet for over dem. Når på vannet, må du ikke legge hånden der du ikke kan se det, slik som under hvelvede båter og overhengende greiner. Hvis du er fiske, være forsiktig når du trekker opp din stringer av fisk fordi fisk tiltrekke slanger.