Hovudside

Gresskar hagetips

by Walther

Gresskar hagetips

Gresskar er curcurbits, en gruppe av grønnsaker som vokser på store springende vinstokker som vanligvis spire tentakler. Hver vintreet idrett store blader, og de fleste har gul blomst produksjon som består av både mannlige og kvinnelige på samme plante. Curcurbits, inkludert gresskar, er varme-sesongen grønnsaker som vokser best under sommervarmen. Ofte sett på Halloween, er gresskar også brukes til å lage paier, kjeks, brød, sauser og supper, og varierer i størrelse fra mindre enn £ 1 til over 1.000.

Planting


Plante gresskar frø direkte i bakken etter all risiko for frost er over og jorda har varmet til 60 grader Fahrenheit. Plante frøene i 8-tommers åser, fem meter fra hverandre i et lyspunkt i godt drenert jord. Plassere opptil fem frø per bakke og tynn til to frøplanter gang godt etablerte. Plante miniatyr varianter to meter fra hverandre og tynne til ett anlegg når frøplanter begynner å vokse.

Pollinering


Fruktproduksjon vil ta litt tid, som de første blomstene å spire er pollenbærende mannlige. De kvinnelige blomster som følger har en liten frukt eggstokk bak blomsten som utvikler seg til gresskar når bestøves av bier som de flyr fra mann til kvinne blomst. Når øves, vil frukten eggstokk begynner å vokse, og i tid, blir den modne gresskar.

Summer Care


Gresskar er dypt forankret og ikke krever konstant vanning. Vann ukentlig til en dybde på åtte inches og øke vanning frekvens i tørre perioder. Vann tidlig morgen eller ettermiddag å tillate bladene tørke etter mørkets frembrudd, og redusere risikoen for sykdom som kan utvikle seg på grunn av fuktighet. Hold gresskar seng luke gratis med vanlig hånd eller hakke dyrking. Som vinrankene vokse og spre seg, vil denseness skygge bakken og hindre ytterligere luke utvikling.

Høsting


Innhøsting gresskar når skallet er hardt og gresskar er en dyp, solid farge. Ved hjelp av hagesakser, kuttet gresskar nøye fra vintreet, etterlot seg en 4-tommers stammen brikke festet. Trekke gresskar fra vintreet kan skade vintreet og slipp stammen fra gresskar. Pumpkins uten stammer ikke holde så vel som de som har litt stilk som gjenstår. Oppbevar på et tørt område med temperaturer mellom 50 og 55 grader Fahrenheit, og i høst, dekke eventuelle planter fortsatt på vintreet under netter hvor frost er i værmeldingen.

Gresskar Trivia


Gresskar er en frukt, er 90 prosent vann, og ble en gang regnet bra for å fjerne fregner og herding slangebitt. Den største gresskar stadig vokst veide £ 1,140. og den største gresskar pie noensinne bakt var over fem meter i diameter og veide inn på over 350 kg. Gresskar inneholder kalium og vitamin A og frøene kan stekes og spises som snacks.