Hovudside

Gass Logg tips

by Walther

Brennende gass logger, i motsetning til trestokker, kan gi en renere måte å varme ditt hjem. Men det å unnlate å bruke dem riktig kan føre til en rekke sikkerhetsrisikoer. I tillegg kan du kompromiss loggene effektivitet. For eksempel, som Fast Peis nettstedet notater, gass logger er ikke for brenning av tre eller matlaging marshmallows. De er for opptredener - og varme. Til tross for de helsemessige farene forbundet med feil bruk, etter visse regler kan sikre at du fortsatt glede av gass log sett.

Ren Peis og Chimney


Ha en profesjonell rense pipa i forberedelse til gass log installasjon. Ifølge Peis Gass Logger nettside, er dette et viktig steg å ta for å unngå left sot og annet materiale fra luktende under den første bruken av dine gass logger. Også, grundig rengjort din peis. Feie opp eventuelle cinders eller aske.

Profesjonell installasjon Bare


Spør en profesjonell tekniker for å installere gass logger. Som Fast Peiser nettstedet påpeker, kan feil installasjon av en gass log sett føre til frigjøring av sot og selv karbonmonoksid inn i hjemmet ditt. Som Hearth, Patio og Grill Association nettsted sier, kan en dyktig profesjonell utføre installeringen slik at det oppfyller alle statlige og lokale sikkerhetslover. Konsultere National Peis Institute ved nficertified.org å bekrefte sertifisering av teknikeren du vurderer for jobben.

Lokale Ordinasjon


Forskning lokale eller statlige lover før du installerer en gass log sett. Lær hva slags din by eller stat tillater. Ifølge Fast Peiser hjemmeside, California, for eksempel, lovløse installasjonen eller eie av ventilasjons-fri gass log sett. Av denne grunn, tyder på nettsiden du spør en drivstoffleverandør, installasjon eller bygning profesjonell i din kommune for mer informasjon om lovene som styrer ditt område, og at byens eller statens spesifikasjoner for korrekt installasjon.

Karbonmonoksid / oksygenmangel Sensor


Kjøpe en karbonmonoksid og oksygen depletion sensor. Som Fast Peiser nettstedet sier, er dette et krav med en unvented gass log sett. En karbonmonoksid detektoren vil sjekke for forhøyede mengder karbonmonoksid i lufta, og en oksygenmangel sensor vil oppdage nivået av oksygen at peisen er tappe fra luften. Høye nivåer av karbondioksid i huset ditt kan drepe deg.