Hovudside

Hvordan Clean & Shine Oak Hard Tregulv

by Walther

Hvordan Clean & Shine Oak Hard Tregulv

Eik er en av de mest vanlige typer parkett, og som andre treslag, er det lett å ta vare på. Polyurethanemalinger har gjort eik parkett en meget fornuftig alternativ både for sin skjønnhet og enkelt vedlikehold.

Bruksanvisning


•  Sweep hver dag eller så med en myk kost. Rydde opp i ørsmå biter av grus som truer glansen av ditt gulv er svært viktig.
Plasser tepper i områder med stor trafikk. Tepper vil bidra til å samle skitt, sand og annet rusk som kan gjøre overflaten ru gulv. Hvis du har eik parkett i kjøkken, sørg for å ha et teppe foran kjøkkenbenken. Dette beskytter tregulv fra de hyppige vannsprut og søl fra vasken.
Fjerne skoene dine. Denne enkle handlingen vil legge år av livet til ditt eik parkett gulv finish. Sko, selv når de er tørkes av på et teppe på døren, bærer spor av skitt og sand gjennom huset.

•  Clear unna møbler og tepper før du starter en dypere rengjøring. Fei opp støv og skitt, eller bruke en støvsuger med et vedlegg designet for parkettdekke rengjøring.
Bruk en olje renere, som Murphy Oil Soap. Uansett hvilket produkt du har valgt, kan du teste det først på et lite område av gulvet (i et område som vanligvis er skjult) for å sørge for at det ikke reagerer til mål. Murphy Oil Såpe instruksjoner involverer fortynning av blandingen i vann og bruk med en fuktig mopp. De har imidlertid en rekke gulvrengjøringsprodukter, så sørg for å følge produsentens instruksjoner. Når vannet brukes på tregulv, er det viktig å raskt tørke gulvene tørre med en tykk, tørr klut.

•  Seal dine tregulv med polyuretan for å sikre en varig glans. Holde dem rene og støvet vil hjelpe dem å holde at way.Products som Squeaky Floor Care System av Basic Belegg eller Swiffer WetJet anbefales til rengjøring polyuretan ferdig tregulv. Disse produktene kan gi en høyere glans enn Murphy Oil Såpe produkter og daglig støvtørking vil. Riper kan fikses ved pre-rengjøring med en fuktig klut, tørking og påføring av et tynt lag av flekken-stick på scratch. Hvis du ikke har en polyuretan finish, må du ikke bruke noen av produktene som er oppført i denne artikkelen. Tregulv belagt med voks eller olje vil kreve et løsemiddel renere. Se link i Resources nedenfor under for mer informasjon.

Tips og advarsler


  • Tørk opp søl umiddelbart, og sted glir under føttene på dine møbler for å unngå bulker og riper.
  • Bruk aldri produkter som er designet for fliser på eik tregulv. Akryl voks vil skinne i starten, men vil etterhvert kjedelig fargen på treverket.