Hovudside

Sete Fjerning i en dusjbatteri

by Walther

Dusjkraner som bruker stengler og ventiler styrte vannstrømmen inn i dusjhodet har en sylindrisk formet metall del som kalles et sete inne i rørene. Stilkene tett mot disse setene for å danne en vanntett forsegling som hindrer vannet. Hvis dusjbatteri lekker, kan setene har skader som gjør at vannet gjennom. Skifte setene er det første skrittet for å fikse lekkasjen.

Forberede dusjbatteri for reparasjon


Nære hjemmet vann ventiler, som er plassert nær varmtvannsberederen, for å stoppe vannstrømmen inn i dusjen. Dette hindrer vannet i å strømme ut av kranen når de forskjellige deler er fjernet. For å få tilgang til seter, må alle de viktigste deler av kranen skal fjernes, inkludert håndtaket og spindelen, og ventilen innsiden av kranen røret under håndtaket.

Fjerne Håndtak


Fjern i håndtakene på dusjbatteri ved å fjerne plasthetten på toppen av håndtaket og skru ut skruen under denne cap med en skrutrekker eller umbraconøkkel. Hvis håndtaket pinner, feste et håndtak avtrekker til sidene av håndtaket, vri håndtaket puller sentrum stang inntil håndtaket glir tilbake av kranen, deretter fjerne håndtaket for hånd.

Fjerne Stems


Plassere et badekar pipenøkkel over stammen, som er den delen under kranen håndtaket, og slå denne nøkkelen mot klokken for å skru og fjern stilken. Trekk stammen ut bare etter at den er helt skrudd løs fra kranen røret. Stammen er skrudd stramt inn i kranen røret så heftig kraft ofte er nødvendig. Hvis stammen pinner, påfør en liberal mengde glidemiddel for å løsne sediment som ofte tresko gjengene på stammen.

Fjerne Seter


Plassere enden av en sete skiftenøkkel i kranen røret hvor stammen pleide å være. Sentrere det i setet og trykk den på plass frem til den stopper. Slå av denne nøkkelen mot klokken inntil setet kommer ut av røret, deretter fjerne setet ved å trekke skiftenøkkel ut av kranen. Denne delen krever også en anstendig mengde press for å fjerne. Avhengig av alder av dusjen og mengden sediment, kan ekstra smøring bli pålagt å fjerne denne delen. Ikke bruk for mye kraft som det kan skade din rørlegger. La smøremiddel opp til 12 timer for å suge inn og gjøre jobben sin før du forsøker å fjerne setet hvis det ikke vil rikke seg.