Hovudside

Standard Corner Tub og Dusj

by Walther

Mange typer badekar og dusj enheter er på markedet i dag. Hver og en har en rekke funksjoner og spesifikasjoner for å undersøke før du velger en over den andre. Standard badekar og dusj enheter har flere viktige identifikatorer som gjør valget litt vanskeligere.

Størrelser


Standard badekar og dusj enheter kommer i alle størrelser. Men hjørne dusj enheter er blant de minste tilgjengelig. Siden de passer inn i et hjørne, dusj-bare enheter er vanligvis firkantet og varierer i størrelse 39-41 inches langs sidene. Dusj kar passer inni et hjørne også, men siden de er laget for bading, disse enhetene er mye større. Kar vanligvis holder seg til standard badekar lengde på 60 inches, men er mye større fordi de er firkantet i formen. Noen hjørnebadekar, som Whirlpool-modeller, overskride denne målingen. Et hjørne Boblebad størrelse er 78 inches lang og 66 inches bredt, og tilbyr plass til to personer.

Figurer


Formen på standard dusjhjørne er firkantet. Men i dag flere hjørne dusj enheter formet som en baseball diamant. To rette endene danner et hjørne med en runde siden ved siden av dem. Denne diamant form sparer plass på badet og lar nok plass inne å dusje komfortabelt. Hjørne-kar har generelt en side bredere eller lengre enn den andre. Noen kar har en bøyd side som forbinder de to rette sider som danner hjørnet. Andre kar rett og slett ha en tredje side, danner en trekantet form.

Materialer


Badekar og dusj kommer i en rekke materialer. Den vanligste er glassfiber og akryl. Disse solide kar er lett og rimelig. Andre dusjhjørner kommer i marmor eller andre steinsorter, porselen eller keramikk. Helstøpt marmor er et annet alternativ for badekar eller dusjkabinett. Hjørne badekar konstruert av flis er enda et alternativ. Fliser dusjer tilby komplett tilpasning i forhold til størrelse, form og farge. De fleste standard, pre-bygget badekar og dusj er laget for å passe de aller fleste av hus og plassbehov, behov og budsjett uten en komplisert installasjon.

Installasjon


Installasjonen er lignende med et hjørne badekar eller dusj til et tradisjonelt badekar og dusjkabinett. I en dusj-bare enhet, installerer dusjen base på en konkret seng eller en flat tregulv. Med et hjørnebadekar, installerer hele karet direkte på gulvet eller på toppen av en konkret seng. I hvert tilfelle, monterer enheten direkte til vegg framing boards, og deretter en flis vegg eller glassfiber dusjvegger installere rundt enheten. Du bør ha et plant gulv eller betong seng før du installerer enheten i hvert enkelt tilfelle.