Hovudside

Hvordan å tvinge Paperwhite pærer

by Walther

Hvordan å tvinge Paperwhite pærer

Papir hvite er pærer som du enkelt kan tvinge. "Tvinge" en pære refererer til prosessen med å vokse en pære innendørs utenom sesongen. Mens pæren kan ikke naturlig vokse i løpet av den tiden av året var det utendørs, plante den og vokser den i et skjermet miljø gjør at gartner til å bestemme når pæren kommer til modenhet. Papir hvite pærer vokse inn duftende blomster med små, hvite, stjerneformede blomster. Økende pære innendørs om vinteren kan du nyte et blomstrende blomst selv i løpet av sesongen når resten av hagen din ligger i dvale.

Bruksanvisning


•  Hell klinkekuler i et grunt container, fylle ca 2 inches høy.

•  Plasser flere pærer med roten siden ned tett sammen på marmor lag. Pærene foretrekker å vokse i en overfylt måte, så plassere dem slik at de nesten touch. Fyll ut de små hullene mellom pærer med ekstra klinkekuler. Mens kulene bør på ingen måte begrave pærene, bør de være sikker nok, slik at de ikke vil falle på sine sider.

•  Hell i vann, sakte, slik at du ikke løsner småstein og pærer. Bare fyll opp til toppen av marmor lag. Toppen av pærene vil være over vann-nivået.

•  Oppretthold denne vannstanden som pærene begynner å sende ut skudd, dyrker sin løvverk, og blomst. Anlegget lagrer alle de næringsstoffene den trenger i pære, slik at ingen ekstra voksende medium er nødvendig.

Tips og advarsler


  • Legg den fylte beholderen i et område som ikke får full sollys før pæren sender ut vekst. På dette punktet, plassere beholderen i nærheten av et vindu for å få mer lys.