Hovudside

Hvordan justere en Aquasource dusjbatteri

by Walther

The Aquasource dusjbatteri er et enkelt håndtak modell kranen med en liten justering knott på forsiden av kassetten. Denne ventilen er også kalt stop-limit eller skålde vakt, og det hindrer brenning og skålding på grunn av svært høye dusjvanntemperaturer. Hvis varmt vann er ikke varmt nok eller for varmt, kan du justere kranen temperatur utgang ved å rotere denne knotten litt. Den raske reparasjonen tar bare ca 10 minutter.

Bruksanvisning


•  Finn skruen på bunnen av kranen håndtaket og skru det med en sekskantnøkkel.

•  Ta håndtaket av kranen basen ved å trekke det bort fra dusjen stammen. Hvis håndtaket pinner på plass, feste et håndtak avtrekker til håndtaket og vri innlegget til sakte skyv håndtaket tilbake og av kranen er stammen.

•  Fjern håndtaket adapter, hvis det er en på din modell, med en skrutrekker.

•  Slå anslaget knott, den lille knotten på slutten av kranen patron til venstre eller høyre for å øke eller redusere temperaturen i vannet.

•  Slå på slutten av kranen er stammen klokken med en tang for å aktivere vannet så varmt som det går. La vannet til å kjøre i minst et minutt. Test temperaturen av vannet eller sette inn et termometer i vannet og lese av temperaturen. Slå av vannet ved å vri stammen mot klokken. Juster knotten etter behov. Generelt er 105 grader Fahrenheit en passende temperatur for en dusj.