Hovudside

Årsakene til Vaskekjeller Lukt

by Walther

Årsakene til Vaskekjeller Lukt

Vaskerom er ofte gjemt ute av syne og ute av sinn, før du går inn for å gjøre tøyet og er hit med en nese full av ubehagelig lukt. Skitt, fuktighet og selv gnagere kan føre til vaskerom å lukte noe mindre enn sol-frisk. Identifisere kilden til vaskerom lukt er det første skrittet for å eliminere den.

Vaskeri


Så ille vaskerom lukt kan bare være tøyet, spesielt hvis hauger har stått molde på gulvet, i en kurv, eller verre, forlot utørket i vaskemaskinen. Skitne klær er moden med svette, og sneaker lukten av skitne sokker kan også trenge gjennom enda et stort vaskerom fjellet. Skitten, fuktig klær er også utsatt for å utvikle mugg og jordslag. Vask alt den sikkerhetskopierte vaskeri, re-vaske mer igjen mer enn et par timer i vaskemaskinen, og tørk det hele omgående.

Fuktighet


Mugg og lukt-forårsaker fukt i vaskerommet kan komme fra mange kilder foruten skitne klær. En feil ventilert tørketrommel kan pumpe våt luft direkte tilbake i vaskerom. Kontroller at tørketrommelen ventilasjonsslangen ikke er revet eller knekk. Nye ledningene er billig og kan installeres på få minutter. Hvis vaskerom vegger er mangelfullt isolert, kan varm, fuktig luft mot kulde yttervegg også skape kondens. Hvis din utenfor vaskerom vegg føles kjølig på en kald dag, bør du vurdere å installere ekstra isolasjon.

Bad Water


Den aller vann du er avhengig av å rengjøre klærne dine kan faktisk være årsaken til dårlig lukt i vaskerom. Brønnvann kan lukte svovel på grunn av komponentene i bergarter gjennom hvilken brønnen blir boret, eller det kan lukte fra jern- eller svovelreduserende bakterier. Offentlig vannforsyning kan også lukter klor eller andre tilsetningsstoffer. Du vil kanskje ikke merke lukten fra ditt kjøkken eller bad kraner fordi vaskerom har ofte mer fuktighet i luften, og vannet holder seg rundt i våte klær over tid. Vurdere å filtrere vannet som kommer inn i vaskerommet, eller sjokk behandle din godt hvis bakterier er årsaken.

Gnagere


Vaskerom har ventiler til utendørs, og ofte blir steder å stable søppel, Dyremat, og koselige reir av klær og håndklær som inviterer gnagere å komme spise og sove i komfort. Vaskerom er besøkt sjelden sammenlignet med andre rom i huset, som også lar gnagere overleve uforstyrret. Tørketrommelen vent og noen rom vents bør ha passende gnager eksklusjonsheter eller være avskjermet med maskinvare klut for å holde gnagere ut. Flytt vaskemaskin og tørketrommel minst en gang i noen måneder, og sjekk under for gnagere droppings som bør renset ut.