Hovudside

Hvordan Hage Aubergine i en Container

by Walther

Hvordan Hage Aubergine i en Container

Container hager tillate deg å dyrke grønnsaker, for eksempel aubergine, utendørs i begrenset plass. Auberginer er varme været planter som ikke tåler frost. Plantene er ofte kjøpt fra barnehager som frøplanter, eller frøene er startet innendørs for å unngå skader fra frost. Økende aubergine i en container vil også beskytte den mot ugress og de fleste insekter, noe som gjør den aubergine å holde seg friske i løpet av vekstsesongen.

Bruksanvisning


•  Finn en 5-gallon beholder eller bøtte med en dybde på minst 14 inches å imøtekomme aubergine røtter. Varianter av aubergine som vokser best i containere er Florida marked, Black Beauty og Long Tom, ifølge Texas A & M University. Hver beholder vil holde kun én aubergine. Beholderen må dreneringshull for å vokse aubergine hell. Man kan bore hull på minst? Tommer i diameter i beholderen. For best resultat, bore minst seks hull og plass dem jevnt fra hverandre.

•  Opprett en potting blanding ved å kombinere en lik mengde fuktig blomsterjord, torv mose og kompost. Fyll beholderen tre fjerde fulle med fuktig blanding. Aubergine vokser best i organisk og godt drenert jord. PH-området må holde seg rundt 05.05 til 06.08. Du kan teste jord med en pH testing kit som du kan kjøpe fra en lokal hageforretninger.

•  Plant aubergine frøplante på samme dybde som den beholder det for tiden befinner seg i. Pakk jorden godt rundt røttene og aubergine. Plant en aubergine frøplante i hver 5-gallon beholder. Vanne jorda før vannet renner fra dreneringshull.

•  Plasser beholderen med aubergine i et solrikt område. Aubergine trenger seks til åtte timer med direkte sollys i løpet av dagen.

•  Vann jorda når de første 1 til 2 inches føles tørr. Du kan sjekke jord fuktighet nivå ved å sette fingeren direkte i jorda. Vanne aubergine inntil vannet renner fra bunnen av beholderen.

•  Gjødsle aubergine med en vannløselig gjødsel hver tredje til fjerde uke. Grønnsaker dyrket i beholdere må bli befruktet oftere fordi de mister næringsstoffer når vannes. Følg doseringsanvisningen for å befrukte aubergine ordentlig. Aubergine må bli befruktet fra siden for å unngå skade på anlegget.

•  Se aubergine når det begynner å vokse. Når det kommer 4 til 6 inches i lengde, inspisere for å se om den er moden. Klem aubergine litt for å finne ut om kjøttet føles svampete. Den vil ha en mørk glans og skinnende glans. Dette indikerer aubergine er moden og klar for innhøsting.