Hovudside

Jeg Lagt Shock Treatment & My Pool er fortsatt Grønn

by Walther

Jeg Lagt Shock Treatment & My Pool er fortsatt Grønn

Hvis du har brukt en klorsjokkbehandling på ditt basseng, men vannet er grønt, ligger problemet med basseng pH-nivå. Når bassenget vannets pH-verdi er ubalansert, kan du helle gallons og liter klor i bassenget, og det vil ikke endre noe. Et basseng pH-nivå må være mellom 7,5 og 7,8 i orden for klor for å være effektive. En rask test av bassengvannet vil fortelle deg hvilke kjemiske du trenger å bruke, og hvor mye du skal legge til for å få pH-nivået balansert.

Bruksanvisning


•  Ta en vannprøve fra bassenget og teste den. Pool test kits kommer med prøverør og testing løsninger som du er ment å bruke til å sjekke klor og pH-verdier. Helle prøven i et av prøverørene og tilsett testløsning for pH-nivå test som anbefalt av instruksjonene. Vannet vil endre farge. Sammenligne den med diagrammet følger med kit for å finne ut hva pH-nivået i bassengvannet er.

•  Slå på bassengets pumpe før du legger noen kjemikalier til bassenget.

•  Legg muriatic eller saltsyre til bassengvannet hvis pH-nivået er for høyt. Henvise til resultatene av pH test og legge til riktig mengde. Bruk følgende beløp for en 15.000 gallon basseng: Hvis pH er mellom 7,8 og 8,0, legge til 24 gram. Hvis det er mellom 8,0 og 8,4, legger 36 gram. Hvis det er over 8,4, legge 48 gram. Hell syren i en liten beholder. Sakte helle syre fra at beholderen i bassenget starter på det dypeste enden, deretter gjøre veien rundt bassenget for å fordele det jevnt.

•  Hell natron i bassenget hvis pH-nivået er for lavt. Bruk følgende beløp for en 15.000 gallon basseng: Hell 4,5 til 6 pounds hvis pH-verdien er under 7,2. Hvis pH-verdien er mellom 7,2 og 7,5, tilsett 3 pounds av natron. Hell natron i bassenget ved hjelp av samme metode som brukes for å helle i saltsyre.

•  Vent fire til seks timer før du får i bassenget etter å ha lagt noen kjemikalier.