Hovudside

Hvordan kjøpe Pellets for en Pellet Burning Stove

by Walther

Hvordan kjøpe Pellets for en Pellet Burning Stove

Energibevisste forbrukere ønsker å stole mindre på nettselskapene så mye som mulig for å gi energi til sine hjem. En måte å gjøre dette på er ved hjelp av en pellet brennende ovn. Pellets er små biter av tre som du kan brenne i en pelletsovnen å varme opp boligen din, eller i det minste en del av ditt hjem. Den type pellets du kjøper vil påvirke effektiviteten av ovnen. I tillegg, under kalde årstider når det er høy etterspørsel, kan det være umulig å kjøpe pellets fordi de er utsolgt. Å vite hvor du skal kjøpe pellets er viktig hvis du bruker en pellet brennende ovn.

Bruksanvisning


•  Lær om de ulike graderinger av trepellets. Det er tre forskjellige karakterer, hver bestemt av mengden av aske pellets produsere. Topp kvalitet trepellets er hardtre og produsere mindre aske, noe som betyr mindre vedlikehold på pellet peisovn. Lav grad trepellets er myke tresorter, som furu, og skape mest mulig aske, noe som betyr mer vedlikehold.

•  Sjekk din lokale jernvarehandel for å kjøpe pellets. Av de tre ulike graderinger av pellets, vil du som regel finne middels karakter på jernvareforretninger. Hvis det er en pellets mangel og du har en hard tid på å prøve å kjøpe pellets, sjekk leverandører listen fra Pellet Fuel Institute (se Ressurser) for en liste av trepellets leverandører.

•  Stock opp på pellets for å gjøre det gjennom vinteren. Hvor mange wood pellets du forbrenner avhenger av klima, men generelt et hus som brenner trepellets 24 timer om dagen vil trenge ca 150 40-kilos sekker med pellets til å vare gjennom vinteren.

•  Monitor kvaliteter av trepellets før du kjøper dem. I tillegg til karakteren av pelleten du bør vurdere, se på dimensjonene. Trepellets som ikke lenger enn 1 ½ inches og ingen bredere enn 5/16 tommers produsere forutsigbare fyrings kvaliteter ideelle for en pellet brennende ovn. I tillegg kontrollere nivået av klorider når du kjøper trepellets. Høyere saltinnhold kan føre til at pellet brennende ovnen og vent til rust raskere enn trepellets med lavere saltinnhold. Sørg for at det er ikke mer enn 300 deler per million når du kjøper pellets.