Hovudside

Distributører for Sears Tools

by Walther

Distributører for Sears Tools

Sears har etablert seg som en av de beste verktøy forhandlere i verden med hundrevis av nasjonale og internasjonale distributører. Sears distributørene leverer et bredt utvalg av verktøy for kundene å velge mellom, inkludert generell håndverktøy, elektroverktøy, auto og mekanikere verktøy, elektriker og rørlegger verktøy, sveiseutstyr og trebearbeidingsverktøy.

Nord Amerika


Sears har ca 2, 300 distributører i USA og Canada. De offisielle distributører av Sears produkter finnes i lokale Sears butikker i begge territorier, og de alle bærer de samme linjer av verktøy rekvisita, produkter og merkevarer. Hvis et produkt ikke er tilgjengelig på en distributør i et bestemt sted det kan bli forespurt og sendes direkte til kunden eller kunden kan plukke den opp i butikken. "Finn butikk" linken funnet nær toppen av den amerikanske Sears hjemmeside sears.com og den kanadiske Sears nettstedet sears.ca, gir en søkeapplikasjon funksjonen til å finne Sears 'verktøy distributører i begge land.

Latin-Amerika


Sears har verktøy distributører i mange latinamerikanske land, inkludert distributører i Sør-Amerika og Mellom-Amerika territorier. Flertallet av Latin-Amerika distributører av Sears verktøy produkter ikke operere under Sears navn. De er alle uavhengige distributører som importerer verktøy og selger dem på sine egne butikker. Distributører i enkelte land bære alle verktøy merker, mens andre bare har spesialisert seg på å selge bestemte merker. Distributører i Latin-Amerika regionen er Import & Export Commercial JLM SPA i Chile, Ansa McAI (US) Inc. Colombia, Ansa McAI (US) Inc. Ecuador, Sears Guatemala, Sears Honduras, Centro Comercial Santa Fe i Mexico og Tzanetatos i Panama .

Europa


Sears verktøy distributører i Europa inkluderer Zimmer Handelsgesellschaft i Østerrike, Vert Import i Belgia, Kodiem Ltd i Bulgaria, Zimmer Handelsgesellschaft i Den tsjekkiske republikk, Craftsman Importen i Danmark, Craftsman Importen i Finland, Zimmer Handelsgesellschaft i Ungarn, USA engros Ltd i Irland, Vert Import i Belgia, Frankrike, Luxembourg, Portugal, Spania og Nederland. Andre europeiske Sears verktøy distributører inkluderer Cross Family Trust i New Zealand, Craftsman Importen i Norge, Agroma i Polen, Zimmer Handelsgesellschaft i Slovakia og Slovakia, Craftsman Importen i Sverige, Dales Hage Machinery Co og amerikanske engros Ltd i Storbritannia.

Asia, Afrika, Karibien og Midt-Østen


Sears har også verktøy distributører i Asia, Afrika Karibia og Midtøsten. Disse distributørene er omfattet av importører og handelsbedrifter. Alle Sears verktøy distributører i Karibia er grener av Ansa McAI (US) Inc., som opererer i Dominica, Grenada, Haiti og Jamaica. El Refaeya Import and Export Company som er basert i Egypt er den eneste Sears verktøy distributør i Afrika. Distributører i Asia inkluderer Fujitec Corporation i Japan, HaeJee Marketing Inc. i Sør-Korea og Golden År Trading Co Ltd i Taiwan. I Midtøsten distributører er Zaina International i Saudi-Arabia, Al Hasawi i Kuwait og Al Khushnudi Handel i De forente arabiske emirater.