Hovudside

Blomster som representerer Independence

by Walther

Blomster som representerer Independence

Blomstene trenger ikke nødvendigvis å ha en romantisk eller få-vel meldingen. Noen blomster representerer en kvalitet som har å gjøre med en situasjon eller som beskriver mottakeren. Blomster eksisterer selv for begreper som «uavhengighet». Dette kan ikke virke som en vanlig blomst-gi grunn ved første øyekast, men å vite hva blomstene stå for uavhengighet vil komme godt med når du prøver å bestemme hva du skal gi til en høyskole utdannet eller noen slående ut på egen hånd for første gang.

Scotch Thistle


Den lilla-kronet Scotch tistel, Onopordum acanthium L., synes en usannsynlig bukett kandidat - sin stive, bustete toppen er ikke akkurat noe du ønsker å stikke ansiktet i mens du prøver å inhalere en floral duft - men sitt rykte som et symbol på uavhengighet er godt etablert. Dette er den nasjonale blomst av Skottland, og historier detaljering sin adopsjon spenner fra tistel pigger under føttene gjør det umulig for tropper for å invadere et skotsk slott til mer sedate sivile saker mandat bruk av tistel på nasjonale bannere. Uavhengig av hva som faktisk skjedde, har Scotch tistel blitt et symbol på uavhengighet gjennom århundrene. Katharine McMillan Beals, forfatter av 1917 boken "Flower Lore og Legend", skrev at alternative betydninger var nøysomhet og gjengjeldelse, men nettstedet Romantikk Stuck gir en alternativ betydningen av adelen.

White Oak


Blomster av den hvite eiketre, Quercus alba L., danne en annen symbol på uavhengighet, men noen ganger hele treet blir sett på som symbol i stedet. Den hvite eik er innfødt til den østlige delen av USA, vokser overalt øst for Iowa, Missouri, Arkansas og østlige Texas, med unntak av det nordlige New England, Florida, og deler av Louisiana opp langs Mississippi-elven mellom Alabama og Arkansas . Hvit eik blomster faktisk kommer i gule og røde fargetoner; gul-farget blomster er kvinner og de rødlige blomster er mannlig. Blomstene vises i våren.

Wild Plum


Blomstene på vill plommetre, Prunus americana, er hvite, noen ganger med en lilla fargetone. Trærne trives i USDA sone 5 til 9, og våren grenene på treet er dekket med et relativt tykt lag med hvite blomster. Den LunarBerry nettside bemerker at ulike plomme blomster har forskjellige betydninger, så sikre at du leverer over en gren av Prunus americana blomstrer hvis du velger dette som budskapet om uavhengighet.