Hovudside

Slik fjerner Rust flekker fra en Trex Deck

by Walther

Trex dekk, eller kompositt dekk, er annonsert for sin holdbarhet og enkelhet når det gjelder omsorg for og vedlikeholde dekk overflaten, spesielt i forhold til tradisjonelle tre dekk. Trex dekk er laget av et glatt materiale som kommer i en rekke ulike stiler og farger og kan kjøpes på nettet eller i mange hardware eller hjemme reparasjon butikker. Mens Trex dekk er i stor grad ansett for å være motstandsdyktig mot flekker, kan noen flekker fortsatt forekomme, slik som rustflekker når metallgjenstander får lov til å forbli vått på dekk overflaten. Fjerne rust flekker fra Trex overflater er relativt enkel.

Bruksanvisning


•  Kombiner 1/2 til 1 kopp oppvaskmiddel med varmt vann i en stor bøtte eller beholder.

•  Dypp en myk-to-medium bust rengjøringsbørsten i blandingen og bruke den til å skrubbe rust flekker. Lang håndteres rengjøringsbørster er tilgjengelig på de fleste jernvare eller hjem reparasjon butikker.

•  Skyll området med rent vann når rust flekker er borte.

•  Kombiner 3/4 kopp blekemiddel og 1 liter vann i en bøtte hvis rust flekker vedvarer. Bruk rengjøringsbørsten for å bruke blekemiddel blandingen til flekker og skrubb inntil flekkene er borte.

•  Skyll området med rent vann.