Hovudside

Hvordan Grow Chayote som en potteplante

by Walther

Hvordan Grow Chayote som en potteplante

Chayote (Sechium edule) er en lang, vining anlegg som produserer lite 4 til 6 tommer lang, squash-type frukt. Vinrankene kan vokse så lenge som 40 meter i tropiske områder. Chayote vokser i huset også når sin voksende krav er oppfylt. Trim vinrankene som nødvendig å holde den chayote som finnes i sin tildelte plass.

Bruksanvisning


•  Velg en plassering for chayote som mottar minst seks til åtte timer med direkte sollys. En flekk foran en stor, sørvendt vindu kan gi nok direkte sollys. En fluorescerende vokse lys suspendert 6 til 12 inches over anlegget gir ekstra lys hvis det er nødvendig. Bruk en varm og en kald 40-watts pære for bredspektret lys.

•  Sett beholderen i eller i nærheten av der sin endelige plassering. Beholderen er tung og vanskelig å bevege seg etter at chayote er plantet. Sett espalier vertikalt i containerâ € ™ s tilbake hvis det er en type gitter som er satt ned i jorden i beholderen. En espalier struktur kan også sette opp rett bak eller ved siden av containeren hvis ønskelig.

•  Fyll beholderen to tredjedeler full av jord-baserte potting mix. Vanne potting mix til det er gjennomtrukket av vann. Sette hele chayote frukt i containerâ € ™ s sentrum. Plasser den brede enden ned på jorden sammen med stammen som vender opp. Fyll inn rundt chayote med potting mix til jorda er selv med Fruita € ™ s topp. Vanne den igjen før den nylig lagt potting mix er fuktig. Tilsett mer potting mix hvis det legger seg til under toppen av frukten.

•  Ikke vanne den igjen før det begynner å vokse stilker og blader. Hold jorden på et minimum temperatur på 65 til 70 grader Fahrenheit. Chayote er en tropisk plante som ikke trives i kjøligere temperaturer. Plasser en oppvarming matte under beholderen om nødvendig holde jorda varm. La den vokse lys på i 12 til 16 timer hver dag hvis chayote ikke mottar seks til åtte timer med direkte, naturlig sollys. Ikke la vokse lys på 24 timer i døgnet. Chayote trenger ca åtte timer mørke.

•  Vann den chayote når toppen av jorda er tørr etter at den begynner å vokse. Bruke romtemperert vann og vanne den i morgen. Gjødsle den med kompost te, flytende fisk emulsjon eller væske tang hver uke umiddelbart etter vanning.

•  Train den chayote stilkene å vokse på espalier når de blir lang nok til å nå det ganske enkelt ved å legge stilkene på eller like under den. De bør raskt ta tak og vokser langs espalier uten hjelp. Pollinere Chayote blomster for hånd når vintreet blomstrer hvis frukt er ønsket. Pensle hver blomst lett med en liten pensel.