Hovudside

Hvordan Vask en hvit bluse med Red Trim Uten Bleeding

by Walther

Hvordan Vask en hvit bluse med Red Trim Uten Bleeding

Mote kan være en slik investering. Når du finner en god del på en ideell antrekk, du ønsker å opprettholde kvaliteten på stoffet for å nyte det for mange anledninger framover. Hvis din nye favoritt klesplagg er hvit med en rød trim, risikerer du av den røde blødning i den hvite stoffet. Du didnâ € ™ t kjøpe en rosa antrekk skjønt. Du valgte en hvit en, og ønsker å holde det slik. Dessverre, vil du trenger for å unngå å kaste det inn med annen last, men med litt ekstra oppmerksomhet, kan du holde den røde trim akkurat der du forlot det.

Bruksanvisning


•  Fukt et lite synlig sted på den røde trim. Etter et par minutter, trykker du på hvit fille på den røde trim. Hvis det blør på fille, vet du at du må ta ekstra forholdsregler og følge resten av trinnene.

•  Fyll vaskemaskinen med en liten belastning på kaldt vann. Du må vaske plagget alene for å unngå blødning på andre plagg.

•  Bruk en tilstrekkelig mengde kaldt vann vaskemiddel. Kaldt vann krever ofte mer vaskemiddel enn varmt vann. En vaskemiddel som er beregnet for kaldt vann vil hjelpe deg å regulere hvor mye du trenger. Videre vil nok vaskemiddel sikre at smuss og fargepartikler suspendert i vann, vil ha vaskemiddelpartikler som å overholde, og som brukes til å vaske bort, i stedet for å festes igjen på stoffet.

•  Plasser plagget i vaskemaskinen med et fargestoff fanger klut, som kan kjøpes på mange narkotika og butikker. Kjør lasten.

•  Ta plagget umiddelbart etter belastningen ferdig. Ikke la plagget å sitte, foldet på seg selv, da dette kan forårsake blødninger.

•  Sjekk for dye flekker. Hvis du ser rosa eller røde flekker på den hvite delen, umiddelbart kjørt gjennom vaskemaskinen igjen, med vaskemiddel og en annen farge fanger klut. Fordi flekken ble nylig lagt inn i den hvite stoff, det sannsynligvis ikke har satt i ennå, og kunne fjernes med en andre vask.

•  Dab flekken med blekemiddel eller flekkfjerner, unngå røde trim.

•  Fyll en bolle eller bøtte med varmt til varmt vann og litt vaskemiddel, hvis flekken vedvarer. Sug og skrubbe flekken, unngå trim, i det varme vannet.

•  Skyll flekken under kaldt rennende vann. Plasser plagget på et håndkle for å la den tørke. Ikke la den røde trim berøre den hvite delen.