Hovudside

Hvordan bli kvitt Vann Bugs Naturligvis

by Walther

Hvordan bli kvitt Vann Bugs Naturligvis

"Vann bug" er et begrep som brukes for å beskrive en rekke forskjellige bug arter, de fleste av dem kakerlakker eller cockroachlike. Sanne vann bugs, eller Nepomorpha, er vann. Det finnes mer enn 2000 sanne vann bugs, noen arter som kan vokse opp til 4 inches lang. De kommer inn i huset ditt gjennom vinduer, dører, rør og avløp. Hvis du eier et svømmebasseng eller har en dam i nærheten av hjemmet ditt, er du mer utsatt for vann bugs. De skattekart mat og vil spise omtrent alt, så renslighet og noen naturlige kjemikalier er din beste kampen mot disse feilene.

Bruksanvisning


•  Rengjør alle områder av huset hvor du finner vann bugs. De vil spise ganske mye annet de kan finne, inkludert mat partikler, skitt og andre insekter. Holde huset rent for å avskrekke andre insekter fra å komme inn og bli måltider for vann bugs og å gjøre miljøet mindre attraktivt for vann bugs.

•  Lagre all mat i lukkede beholdere. Vann bugs vil finne noen åpen matkilde. Hold mat dekket for å minske sjansen for en vann bug infestation.

•  Dryss boraks på noen portrom for vann bugs. Du bør finne boraks i vaskeriet midtgangen i dagligvarebutikk og andre butikker. Boraks granulater vil holde seg til vann bugs som de går gjennom den og sakte drepe dem og kolonien.

•  Sett ut en bolle full av vann og noen dråper flytende oppvaskmiddel hvor feilene kommer i. Denne vil lukten av såpe trekke vann bugs. Når de krype inn i bollen, vil såpe gjør et lag på toppen av vannet som holder vann bugs fra å være i stand til å puste. De høye sidene vil holde dem fra å kunne krype ut og de vil drukne. La dem sitte i noen timer før du heller ut bollen.

Tips og advarsler


  • Vann bugs er notorisk vanskelig å bli kvitt helt, men du kan kontrollere dem, slik at du ikke ser dem hele tiden.