Hovudside

Vil en Poplar Tree Økende Nær Foundation of My House Crack fotfeste?

by Walther

Vil en Poplar Tree Økende Nær Foundation of My House Crack fotfeste?

Poplene er medlemmer av willow familien sammen med osp, Cottonwoods og balsam popler. Poplene sannsynligvis ikke vil sprekke din foundation, selv om de kan trenge gjennom kloakknettet og gjøre et rot av din hage. Nøye vurdere mulige fordeler og ulemper før planting en poppel i hagen din.

Betraktninger


Poppel trær har grunne røtter som har en tendens til å vokse i retning av fuktighet. Med mindre din foundation lekker vann, vil røttene vokse bort fra fundamentet på grunn av mangel på oksygen og fuktighet i jorda, ifølge Ron Smith of North Dakota State University. Imidlertid er popler kjent for flere andre problemer som gjør dem uønsket som landskapsplanter. De har svak, lyst tre og er utsatt for brudd, spesielt i områder med harde vintre og kraftig vind. Treet er kjent for sykdom og insekt problemer og er vanligvis kortvarig. Fallende trær sende opp suckers, eller små, nye trær, langs rotsystem, og skaper en rot i hagen. De grunne røtter lager ofte klumper i plener som er vanskelig eller farlig å klippe over. Røttene kan skade underjordiske rør også.

Fordeler


Popler er raskt voksende og har en høy, søyleform. Huseiere ofte plante dem til å lage en rask privatliv hekk eller å dele eiendom, lage en vindsperre eller linje en innkjørsel. Popler er best brukt i distriktene på kantene av felt og bort fra boliger og verft. En poppel plantet langt fra et hjem er lite sannsynlig å forårsake skade hvis den velter på grunn av vind eller sykdom.

Løsninger


Ansette en arborist å beskjære poplene årlig for å fjerne svake tre og behandle dem for sykdom. Unn suckers med et produkt merket for å hindre suckering. Å kontrollere Knobby vekst av røtter i plenen, slår det berørte området i en hevet blomst seng, selv om legging jord over røttene kan skade treet.

Den beste løsningen, men er trolig å fjerne trærne og erstatte dem med mindre krevende varianter. Kutte ned trær i slutten av våren etter at bladene har fullt dukket opp og male ut stubben. Behandle nye suckers med en bredbladet ugressmiddel som inneholder glysophate. Kutt sucker 3 inches over bakken og male den eksponerte overflaten med ugressmiddel. Lage flere programmer den første sommeren etter å kutte ned treet for å utrydde problemet.

Alternatives


For en lignende vekst mønster, prøv den europeiske osp eller tårn poppel. Både trær vokser raskt og har en smal form, men har også færre sykdomsproblemer enn popler. Unngå Lombardia og sølv popler. Andre gode landskaps trær for å prøve inkludere bjørk, lind, japansk lønn, sølv lønn eller sykdom motstandsdyktig alm.