Hovudside

Hvordan bli kvitt en Burnt Rug

by Walther

Hvordan bli kvitt en Burnt Rug

Droppet sigaretter, stearinlys eller kamper kan resultere i små brannsår i et teppe. Et teppe kan også bli dårlig svidd i en husbrann. Hvis det brenner er for stor og merkbar for å holde teppet og det kan ikke bli reparert, er det eneste alternativet for å bli kvitt den brent teppe. Avhende en brent teppe riktig, og sørg for at du følger alle gjeldende lokale bestemmelser.

Bruksanvisning


•  Doner brenn rug hvis brenne mark er liten. Dyrevern, for eksempel, bruker ofte gamle tepper og håndklær for å gi sengetøy for katter og hunder i ly.

•  Snakk med områdets kommune søppel og avdeling resirkulering for å finne ut om du kan ha brent teppe resirkulert. Ofte kan fibrene resirkuleres og gjenbrukes for å gjøre et nytt produkt. Hvis gjenvinning ikke er alternativ, finne ut om du trenger å ta med teppet til et lokalt deponi eller hvis du kan kaste det sammen med vanlig søppel. Alle områder har ulike lover, og alternativene kan avhenge av størrelsen på teppet.

•  Fjern eventuelle stifter eller spiker fra brenn rug som kan ha vært å holde den mot gulvet. Ikke kast eller resirkulere teppet til disse metallgjenstander fjernes.

•  Rull opp teppet før du kvitter deg med det eller ta det inn til gjenvinning. Dette er spesielt viktig for store tepper, for eksempel området tepper.

•  Still teppet ut med vanlig søppel hvis kommunen søppel og resirkulering avdeling bekrefter dette er akseptabelt, eller bringe det inn i gjenvinningsanlegg du plassert. Hvis du ikke kan disponere over teppet med vanlig søppel, ta det med til din lokale deponi.