Australian Native Shade Trees


Australian Native Shade Trees

Den varme, tørre klimaet i Australia støtter en spredning av tørke-tolerant trær som gir lettelse fra solen. Flertallet av landet består av ørken og gressletter hvor innfødte skygge trær trives. De fleste av disse trærne vokser raskt, noe som er et pluss for hjemmet gartner. Når theyâ € ™ re kombinert med stein, tre og andre naturmateriale, kan gartnere nyte et lite vedlikehold, skyggefulle landskapet.

Australian Willow


Dette Queensland innfødte (Geijera parviflora) har den karakteristiske gråt krone og blader av piletrær. Ita € ™ s en spenstig tre som blomstrer med gulhvite blomster om våren. Den australske willow er en drought- og frost-tolerant tre som tåler ekstreme sommervarmen og gir rikelig skygge. Ita € ™ s blitt innført effektivt i det sørvestlige USA.

Coral Gum Eucalyptus


Koraller gum (Eucalyptus torquata) er innfødt til Western Australia hvor det vokser 15 til 30 meter høye. Rosa blomster blomstre i store klynger utover våren og sommeren, og legger en annen fordel i tillegg til skyggen treet gir. I USA koraller tyggegummi har blitt populært med huseiere for sin kombinasjon av olivengrønne blader med rødlige greiner og blomster. Det etablerer og vokser raskt og er tørke tolerant og lite vedlikehold.

Murray Red River Gum


Murray Red River gum (Eucalyptus camaldulensis var-obtusa) hyller fra New South Wales og Victoria. Den når høyder på opptil 100 meter. Gartnere som den attraktive hvite stammen på treet kombinert med olivengrønne blader. Den raskt voksende eviggrønne kan gi et privatliv skjerm eller vindfang på en eiendom. Det er ekstremt varme og kulde tolerant, og det etablerer og vokser raskt. I Australia, koalabjørner elsker smaken av bladene.

Red Cap Gum


Den røde hetten gum (Eucalyptus erthrocorys) tåler temperaturer opp til 122 grader Fahrenheit samtidig som det gir vakre blomster og bladverk sammen med kjølig skygge. The Western Australia innfødte vokser til 25 meter høy og 12 meter bred. De grønne bladene presentere en lys rød cap som åpner til gul blomst klynger i løpet av sommeren. Mange hjem gartnere plante dette bolig skygge treet for sin skjønnhet.

Bunya Pine


Bunya furu (Araucaria bidwillii) hevder Queensland som sitt opprinnelige hjem. Denne gigantiske eviggrønne når høyder på 100-130 meter høy og tilbyr rikelig skygge. Det kan beskjæres som en mindre bolig treet. Mutteren av treet er spiselig og selges i australske dagligvarebutikker.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler