Hovudside

Anlegg for innekatter

by Walther

Anlegg for innekatter

Selv om katten din kan virke innhold med sin tørrfor og våt mat, innendørs kjæledyr fortsatt ønsker frisk Miljöpartiet sine vandrende utendørs fettere nyte. Mange dekorative husholdning planter er giftige for katter eller kan lett ødelagt av lekne poter, så å sette sammen et innendørs grøntområde for Fluffy gjør livet bedre for alle. En samling av spiselige greener betyr bedre fordøyelse og stimulerende eksponering for teksturer av naturen for katten din. En solfylt vindu og en rekke frø eller planter vil skape et avslappende miljø din innekatt vil trives i.

Kattemynte


Kattemynte er en raskt voksende og rask spredning urt plante som kan nå 3 meter høye. Når den plasseres i en stor gryte i et solfylt vindu, vil kattemynte plantene trives og produsere fløyelsaktig myke blader og etter hvert små hvite blomsterknopper. Katter kan knaske på bladene eller klatre i potten til å rulle rundt på de aromatiske blader, produsere en euforisk reaksjon fra de fleste kattedyr. Knip av toppen av plantene hvis de begynner å bli for høy eller leggy, og tørre blader for å bruke senere i lekene.

Cat Gress


Katt gress er spiselige gress frø blandinger som produserer grønne stilker med deilig gress for din innekatt til å knaske på. Du kan kjøpe havre gress, bygg, lin og hvete frø til å lage din egen katt gress mix, eller du kan kjøpe et frø blanding fra din dyrebutikk. Når plantet, spirene skyte opp i løpet av få dager, og tilbyr innekatter ømme skudd og senere lengre gress til forbruker. Plant et stort, grunne skuff på gress for katten din til å sitte eller ligge i, eller plassere en pott i et solfylt vindu for snacking.

Catmint


Catmint er en vill engelsk planten brukes hovedsakelig som en grense planting eller hekk. En tett grønn plante og i samme Nepeta slekten som kattemynte, vil catmint blomstre i et solfylt vindu fra juli til september. Den kjente mint aroma vil lokke din critter til å ta velsmakende fingermat, og fløyelsaktig grønn og grå bladene gir en interessant midtpunkt i ethvert rom. Ikke bare er catmint spiselig, men det har den ekstra fordelen av rensing problema pus pust. Plante den i et par mellomstore beholdere å flanke et innendørs anlegg område.

Lemongrass


En gourmet-kjøkken urtehage wouldnâ € ™ t være komplett uten en planting av sitrongress, og selv nytes i thailandsk matlaging og en rekke supper, er et bitt rett fra stilken nok for selv pirkete innekatter. En hardfør gress stilken i lyse grønt vokser inn i en nydelig høyt gress med en lemony smaken. Plant den i en stor gryte eller i flere mindre potter som du kan bruke til å skape et skjermet område for katten din til å slappe av under gress.

Valerian


Vendelrot er en plante nyttig for både mennesker og katter. Tørket Valerian rot er tilgjengelig på helsekostbutikker. Den brukes først og fremst til å bekjempe søvnløshet, og den har en lignende effekt på katter når de inntas i sin naturlige tilstand. En høy dyrker, er vendelrot en dyp grønn med en rød eller hvit blomst. Selv duften av vendelrot anlegget er ikke så attraktivt for mennesker som mynte planter er, kan dette spiselig blomstrende plante slappe av rastløse dyr.