Hovudside

Slik Care for en Mass Cane Plant med Bugs på bladene

by Walther

Masse cane planter har sjelden feil problemer, men når de gjør det, må feilene bli utryddet raskt før planten dør. To typer feil angripe masse cane planter: melete bugs, som har en voksaktig sekret, og skala insekter, som er vanskeligere å fjerne fordi de fester seg til bladene og stammen av masse stokk anlegget.

Bruksanvisning


•  Plasser masse stokk anlegg med feil på bladene i et eget rom med ingen andre planter, for å holde insektene fra å spre seg. Vokse massen stokk anlegget i en østvendt vindu, ideelt. Hvis massen stokk anlegget er plassert i en sør eller vest vindu, holde den ut av direkte sollys.

•  Vann jorda, holde den fuktig å ta på. Vaske bladene av planten for å fjerne støv og insekter.

•  Suge en bomullsdott eller vattpinne i teknisk sprit og klem det meste av alkohol ute. Tørk av bladene for å fjerne bugs.

•  Bland opp såpevann og spray plantens blader. Såpen hjelper drepe bugs. Fyll en sprøyteflaske med varmt vann og tilsett 2 ts. av flytende oppvaskmiddel. Spray bladene av massen stokk anlegget, inntil det punktet av avrenning.

•  Påfør systemisk plantevernmidler, i enten et granulat eller stake form, til jord. Dette bør brukes som en siste utvei, fordi plantevernmidler er farlig hvis folk (spesielt små barn) eller dyr svelges det.