Hovudside

Rettsmidler for å drepe kakerlakker Umiddelbart

by Walther

Kakerlakker er nattlige insekter som kan leve i en lang rekke miljøer. Kakerlakker, som rommer infeksjon og sykdom, lever i mørke og fuktige steder som kjellere, skap og innvendige vegger. Utryddelsen av kakerlakker kan gjøres raskt og effektivt uten bruk av dyre toksiner eller profesjonelle tjenester.

Melis og Baking Soda


En blanding av en del pulverisert sukker og en del natron kan drepe kakerlakker. Kakerlakker er tiltrukket av sødme av sukker og etter konsumert bakepulver skaper oppblåsthet og gass som dreper kakerlakker.

Borsyre


Borsyre er en effektiv måte å drepe kakerlakker. Borsyre er en mild syre som brukes i en rekke forskjellige måter fra antiseptiske midler, insekticider. Som et insektmiddel, bør borsyre bli stenket rundt baseboards og på kakerlakk gangveier.

Canning Jar


En hermetisering jar er en perfekt felle for kakerlakker. Plassere vaselin eller talkum på innsiden kanten av glasset og sted agn inne i glasset. Agn kan være matvarer som epler og poteter eller kaffegrut. Agn trekker Kakerlakker i og vaselin eller talkum feller dem inne i glasset.

Datomaceus Earth


Diatomejord er en lukt-mindre, ikke-giftig pulver dannet av skjell og rester av mikroskopiske organismer. Diatomejord bør plasseres ved baseboards og hvor Kakerlakker vil gå gjennom pulver. De skarpe kantene av granulat i diatomejord riper i exoskeleton av kakerlakker, forårsaker dem til å tørke.

Gekkoer


Gekkoer er en naturlig og nattlige måten å eliminere kakerlakker. Gekkoer vil spise hundrevis av bugs en kveld og være ute av syne i løpet av dagen.