Hovudside

Slik fjerner strawberry juice flekker fra et teppe

by Walther

Slik fjerner strawberry juice flekker fra et teppe

Jordbær juice flekker er en type vannbasert beis som er kjent for å forlate rosa og røde merker eller flekker på teppet. Enten saftige jordbær har blitt droppet på teppet eller jordbær juice er sølt, er det viktig å fjerne flekken så raskt som mulig, slik at det er mindre sjanse for flekken for å trenge inn i teppefibrene og polstring.

Bruksanvisning


•  Scoop opp noen jordbær eller jordbærsaft stoff med en skje. Kaste jordbær substans.

•  Wick opp så mye jordbær juice væske som mulig med tørkepapir. Legge tørkepapir over flekken og trykk ned med hendene for å suge opp saften. Bytt til rense papirhåndklær og fortsette å transportere opp væsken til det er ikke lenger overføring av væske til papirhåndklær.

•  Kombiner 1/4 ts. av klart hånd oppvask væske med en kopp varmt vann i en bolle. Fukt en ren hvit klut med mildt såpevann og blot på jordbær juice flekken, arbeider fra utsiden av flekken mot midten. Flytt til en ren del av kluten, og fortsette å klatt på flekken.

•  Skyll teppet med varmt vann på en ren klut. Blot området inntil såpeblandingen løftes. Trykk tørkepapir inn i teppet for å fjerne så mye væske fra rengjøring og skylling, som mulig.

•  Rør 2 ss. av ammoniakk og en kopp med lunkent vann sammen i en bolle. Klatt jordbærsaft flekken, fra utsiden mot midten, med en ren klut dyppet i ammoniakkløsning. Fortsette å klatt i noen minutter. Skyll teppet med en annen ren klut fuktet i rent vann.

•  Mix 2 kopper vann og 1 kopp hvit eddik sammen. Fukt en ren klut i den fortynnede eddik løsning og blot det inn på teppet for å fjerne de siste restene av jordbær juice flekker. Suge opp så mye eddik løsning som mulig med tørkepapir før du er ikke lenger i stand til å transportere opp eventuell fuktighet.

Tips og advarsler


  • Tendens til alle typer fruktjuice flekken så raskt som mulig før den har en sjanse til å sette.
  • Blot alltid når du fjerner jordbær juice flekker. Skrubbing vil spre flekken videre.