Hovudside

Gjør det selv Tub recaulking

by Walther

Gjør det selv Tub recaulking

Tetningslister et badekar er en av disse vedlikeholds ferdigheter som er lett å lære, men vanskelig å mestre. En travel altmuligmann caulks miles av sømmer i året, slik at han utvikler en egen evne. For den gjennomsnittlige hus, er det en oppgave som kommer opp en gang i året eller mindre hvis du er heldig. Innen du får taket på det, er du ferdig. Ideelt sett bør du takle karet rett etter at du får gjort tetningslister alle dører og vinduer. Men en lekk badekar venter ingen.

Bruksanvisning


•  Rengjør alle rester av gamle caulk fra badekar sømmene. Bruk en plastskrape eller sparkel for å fjerne større biter. Ansett en enkel gjennomgang barberblad for å rydde opp i mindre biter. Kjør et tørt papir håndkle eller ren fille langs sømmene i en rubbing bevegelse for å hjelpe skrubbe bort noen sta rusk.

•  Påfør en mugg-drapet renere hvis noen områder viser tung mugg flekker. Bruke produktet med god ventilasjon og i henhold til produsentens instruksjoner. Skyll om nødvendig, og at området for å tørke.

•  Bruk alkohol til grundig skrubbe sømmene for å være tettet.

•  Sett på et par av engangshansker. Bruke et barberblad for å trimme tips fra en tube av mugg-resistente silisium caulk. Gjør et rent kutt i en 45-graders vinkel, så nær spissen av røret som du kan og fremdeles åpne røret. Rote det indre folie av røret flere ganger med piercing verktøyet på fugepistol. Legg slangen inn i pistolen.

•  Undersøk sømmen du ønsker å caulk. Øv på banen du vil ta å sørge for at det ikke er noen hindringer, og at du vil være i stand til å bevege hendene og kroppen jevnt. Drei spaken på fugepistol inn i mateposisjon og trykke på avtrekkeren inntil caulk bare vises på spissen.

•  Plasser spissen mot sømmen. Hold fugepistol i en 45-graders vinkel og trekk fôret trigger som du jevnt flytte spissen langs sømmen. Kontroller at caulk flyter fritt, uten noen hull. Løft tips fra sømmen når du kommer til enden og raskt skyv utløserspaken på baksiden av fugepistol for å stoppe flyten av caulk. Noen våpen krever at du vri stempelet for å stoppe flyten.

•  Glatt sømmen med fingeren. Ikke fjern for mye av caulk. Bruk en utjevning verktøy hvis du foretrekker det, i henhold til instruksjonene som fulgte med verktøyet.

Tips og advarsler


  • Nøkkelen til god, glatt drivning er samsvar den hastigheten som du beveger pistolen til hastigheten av flyten av caulk fra spissen.
  • Når du kutter tuppen av en tube av caulk, tenke smått. En mindre vulst er lettere å glatte enn en stor en. Du kan alltid skjære av mer hvis kulen er for liten for sprekken blir fylt.
  • Ting å se etter i en Gook fugepistol er en vedlagt piercing verktøy, en quick-release spaken og glatt utløse handling.
  • Selv om de er vanligvis dyrere per unse, små rør av caulk er en praktisk, lett-å-bruke alternativ, spesielt for små jobber hvor du kan ende opp med å kaste en større tube unna.